4.9 / 5
  • 90+ jaar Twentse betrouwbaarheid
  • Vakkundige monteurs

Isolatieschuim

Lammertink Isolatie

Als experts op het gebied van isolatie begrijpen we dat er altijd ruimte is voor verbetering, zelfs als je al isolatie in je spouwmuren hebt. Aminofoam is speciaal ontwikkeld om de isolatiewaarde van reeds geïsoleerde spouwmuren te verbeteren en je te voorzien van nog meer comfort en energiebesparing. Op deze pagina laten we je kennismaken met dit type isolatieschuim, de voordelen ervan en hoe het zich verhoudt tot vergelijkbare producten zoals Enverifoam, Aminotherm en HR IsoFoam.

Lammertink_Spouw_Aminofoam

Wat is aminofoam isolatieschuim?

Aminofoam is een geavanceerd isolatieschuim met opmerkelijke eigenschappen. Wat aminofoam zo bijzonder maakt, is de uitstekende isolerende werking ervan. Het vormt een isolatielaag die effectief warmteverlies tegengaat en de thermische efficiëntie verbetert. Bovendien beschikt dit type isolatieschuim over uitstekende geluidsisolerende kwaliteiten, waardoor het ook de hinder van geluid kan verminderen. Een bijkomend voordeel van aminofoam is dat het zich aanpast aan de vorm van de ruimte waarin het wordt aangebracht, waardoor het zelfs in lastig bereikbare plaatsen kan worden gebruikt.

Dankzij aminofoam is het verwijderen van de spouwmuurisolatie niet meer van toepassing

Aminofoam is ontwikkeld als aanvulling op reeds aanwezige isolatie. Dit kan in meerdere vormen voorkomen. Denk aan glas- of steenwol-dekens, UF-schuim of glas- en steenwolvezels. In sommige gevallen is de isolatie verzakt, vergaan of overlappen de dekens elkaar waardoor ergens anders een niet geïsoleerde ruimte ontstaat. Met Aminofoam kun je dit weer herstellen tot een homogene isolatielaag. Waar vroeger nog vaak spouwmuurisolatie werd verwijderd is dat nu niet meer nodig.

Aminofoam, een nieuwe dimensie spouwmuurisolatie
Spouwmuurisolatie Lammertink Isolatie
 
1
Niet zomaar een isolatieschuim
Het is een geavanceerd product dat is ontworpen om een nieuwe dimensie aan jouw isolatie-inspanningen toe te voegen. Wat maakt Aminofoam zo speciaal als het gaat om het verbeteren van reeds geïsoleerde spouwmuren?
2
Verbeterde isolatiewaarde
Als aanvulling op bestaande isolatie tilt Aminofoam de isolatiewaarde van jouw spouwmuren naar een hoger niveau. Het isolatieschuim vult eventuele lege ruimtes op en zorgt voor een naadloze isolatielaag die warmteverlies minimaliseert en de energie-efficiëntie van je huis verbetert.
3
Complementaire afdichting
Aminofoam zorgt niet alleen voor extra isolatie, maar biedt ook een aanvullende afdichting. Het schuim vult de kleinste kieren en openingen op, waardoor koudebruggen en tocht worden geëlimineerd. Dit draagt bij aan een comfortabeler binnenklimaat en voorkomt energieverspilling.
4
Geluidsabsorptie
Naast thermische isolatie biedt Aminofoam uitstekende geluidsabsorberende eigenschappen. Dit resulteert in een stillere en rustige leefomgeving, waar je kunt genieten van een verhoogd gevoel van comfort en privacy.
5
Duurzaamheid en milieubewustzijn
We begrijpen het belang van duurzaamheid. Aminofoam draagt bij aan een duurzamere levensstijl door de energie-efficiëntie van je huis te verbeteren. Met minder energieverbruik verminder je je ecologische voetafdruk en draag je bij aan een groenere toekomst.
6
Energiebesparing en kostenvermindering
Door te kiezen voor Aminofoam investeer je in aanzienlijke energiebesparingen. Je merkt een daling in je energierekeningen doordat je huis nog beter geïsoleerd is en warmte in de winter en koelte in de zomer wordt vastgehouden. Bovendien zijn er vaak subsidies beschikbaar voor energie-efficiëntieprojecten, waardoor je initiële investering nog aantrekkelijker wordt.
Adviesgesprek_bij_Lammertink

Subsidies op spouwmuurisolatie met aminofoam

Als particulier heb je recht op de ISDE-subsidie wanneer je ervoor kiest om jouw woning te laten isoleren door een gecertificeerd isolatiebedrijf. Lammertink Isolatie staat voor je klaar om je te assisteren bij het aanvragen van deze waardevolle subsidie. Voor meer gedetailleerde informatie verwijzen we je graag naar onze speciale ISDE-subsidiepagina.

Bij het toepassen van spouwmuurisolatie met aminofoam kun je profiteren van de ISDE-subsidieregeling. Het exacte subsidiebedrag wordt bepaald op basis van het aantal isolatiemaatregelen dat je laat uitvoeren. Hieronder vind je een praktijkvoorbeeld:

  • Wanneer je twee van de in aanmerking komende maatregelen laat uitvoeren, ontvang je voor spouwmuurisolatie met isolatieschuim een subsidie van € 8,- per vierkante meter.
  • Als je ervoor kiest om slechts één van de subsidiabele maatregelen toe te passen, wordt voor spouwmuurisolatie met aminofoam een subsidie van € 4,- per vierkante meter verstrekt.

Wees er zeker van dat je de mogelijkheden van deze financiële ondersteuning benut voor een efficiëntere en duurzamere isolatie van je woning.

Ik wil mijn spouwmuren ook isoleren met Aminofoam isolatieschuim

Wilt je jouw spouwmuren ook isoleren met Aminofoam? Dan bent je bij Lammertink Isolatie aan het juiste adres. Als familiebedrijf met meer dan 90 jaar ervaring in vastgoedonderhoud en verduurzaming, voorzien wij je niet alleen van woningisolatie maar ook van vakkundig advies. Wij gaan nooit zomaar bij je aan de slag, maar komen altijd eerst langs voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens een gesprek komt een van onze adviseurs bij je thuis langs om jouw woning te inspecteren en jouw wensen te bespreken.

Tijdens dit gesprek zal hij je adviseren of isoleren met Aminofoam de beste oplossing voor jouw spouwmuur is. Of dat een ander isolatiemateriaal, bijvoorbeeld HR++ EPS parels of glaswol, beter bij jouw wensen en/of woning past.

4.9 / 5

Gratis isolatiecheck bij jou thuis

Benieuwd hoe ook jij optimaal kan profiteren van isolatie? Eén van onze adviseurs komt graag bij je langs voor gratis advies en een vrijblijvende offerte. Samen kijken we naar een optimaal isolatieplan en een zo hoog mogelijk rendement van de isolatiemaatregelen.

Binnen 24 uur een afspraak gepland, al 18.612 andere families gingen je voor!