4.9 / 5
  • 90+ jaar Twentse betrouwbaarheid
  • Vakkundige monteurs

Besparingscalculator

Lammertink Isolatie

Bereken jouw besparing

Gebruik onze handige besparingscalculator om eenvoudig te berekenen welke isolatiemaatregelen het meest geschikt zijn voor jouw woning. Bespaar geld en maak jouw leef- of werkomgeving aangenamer met de isolatieoplossingen van Lammertink Isolatie.

Gewoon goed geregeld
Onze werkwijze
Lammertink Isolatie in Ruurlo
 
1
Adviesgesprek aanvragen
Bij Lammertink Isolatie vraag je gemakkelijk en vrijblijvend een adviesgesprek aan, waarin wij jou voorzien van het beste advies op maat. Wanneer je vervolgens besloten hebt om spouwmuurisolatie te laten plaatsen door Lammertink Isolatie, wordt de datum waarop we komen samen met jou ingepland.
2
Een laatste controle op dag van uitvoering
Op de dag van uitvoering komen we altijd met een ploeg van twee of drie personen. Een laatste controle op bijvoorbeeld wijzigingen in de situatie garandeert dat de werkzaamheden naar tevredenheid kunnen worden uitgevoerd. Er wordt wederom met een camera in de spouw gekeken of er afwijkingen zijn.
3
Start van werkzaamheden
Binnen de ploeg is er een heldere verdeling. Iedereen kent zijn verantwoordelijk! De een is verantwoordelijk voor het aanbrengen van het boorpatroon in de gevel en het eventueel aanbrengen van nieuwe ventilatie voor de kruipruimte. De andere collega blaast het isolatiemateriaal in de spouw en voegt de gaten weer netjes dicht. Tijdens het inblazen ruimt de eerste persoon rondom de woning vast op.
4
Controle op verrichte werkzaamheden
Na het inblazen van het materiaal en het dichtmaken van de gaten lopen ze samen de woning nogmaals na om te kijken of alles afgerond is. Na afronding melden ze zich bij jou. Alles naar wens? Dan stappen ze weer in de bus en kun jij gaan genieten van verhoogd wooncomfort en een lagere energierekening.

Welke stappen moet je doorlopen?

Het proces is heel eenvoudig! Begin met het selecteren van het type woning dat je hebt. Vervolgens kun je, als je je gasprijs en -verbruik kent, deze gegevens invoeren om een nauwkeurigere besparingsindicatie te krijgen. Weet je deze gegevens niet? Geen probleem! We gebruiken gemiddelde gasprijs en verbruikswaarden om je een algemeen idee te geven. Vanwege de verschillende subsidie regelingen is het zeer interessant om te overwegen om meerdere isolatiemaatregelen tegelijk uit te voeren. De subsidiebedragen worden dan bij elke maatregel verdubbeld!

Klik daarna op de isolatiemaatregel waarin je geïnteresseerd bent. Onze calculator zal je meteen een schatting geven van de mogelijke besparingen en voordelen die deze maatregel kan opleveren. Ten slotte, vul je je contactgegevens in, en Lammertink Isolatie zal zo snel mogelijk contact met je opnemen om je meer informatie te verstrekken, eventuele vragen te beantwoorden en je te helpen bij het plannen van jouw isolatieproject.

Adviesgesprek_bij_Lammertink

Wij helpen je met jouw subsidie aanvraag!

Wanneer je jouw woning laat isoleren door Lammertink Isolatie, zorgen wij ervoor dat je na afronding van de werkzaamheden alle benodigde informatie ontvangt. Deze informatie omvat onder andere een stappenplan waarin we gedetailleerd uitleggen hoe je de subsidie kunt aanvragen. Naast het stappenplan ontvang je ook de benodigde productinformatie, foto’s, de factuur en het betaalbewijs.

Onze adviseur bespreekt jouw wensen, onderzoekt de mogelijkheden in jouw woning en geeft je een indicatie van de verwachte kosten, inclusief het geschatte subsidiebedrag dat je kunt ontvangen.