4.9 / 5
 • 90+ jaar Twentse betrouwbaarheid
 • Vakkundige monteurs

Adviesgesprek

Lammertink Isolatie

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden en welke isolatiemaatregelen jij kunt ondernemen om te verduurzamen en te besparen op jouw energierekening? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan! Onze adviseurs komen graag bij je langs om je te voorzien van advies en een passende offerte. Vul het formulier in en wij nemen contact met je op om een adviesgesprek in te plannen.

Adviesgesprek aanvragen voor:(Vereist)
4.9 / 5

 • 90+ jaar vakmanschap
 • Ondersteuning bij subsidie aanvraag
 • Gecertificeerde producten
 • 90+ jaar Twentse betrouwbaarheid

  Een Twents familiebedrijf met een rijke geschiedenis in vastgoedonderhoud.

 • Vakkundige monteurs

  Goed opgeleide monteurs met vakkennis en de juiste certificaten.

 • Gratis isolatiecheck

  Onze adviseurs komen vrijblijvend bij je langs om de situatie van jouw woning in kaart te brengen en je te voorzien van een offerte op maat!

 • Gebruik onze besparingscalculator

  Om je een idee te geven over de terugverdientijd van jouw investering hebben we een besparingscalculator op onze website. Toch liever een berekening vanuit een van onze adviseurs? Geen probleem! Vraag dan vrijblijvend een adviesgesprek aan.

 • Ondersteuning bij het aanvragen van ISDE-subsidie

  Na afronding van de werkzaamheden ontvangt u van ons een stappenplan en de benodigde documentatie zodat u eenvoudig de ISDE-subsidie kunt aanvragen.

Referenties Lammertink Isolatie
Wat klanten over ons zeggen
Google reviews
"Vriendelijk en aandacht voor detail!"

"Ik wil graag mijn oprechte waardering uitspreken voor het fantastische werk dat jullie hebben geleverd bij het isoleren van mijn huis. In het bijzonder wil ik de heren Stijn en Lucas bedanken voor hun uitstekende service en professionele aanpak. Vanaf het moment dat ze bij mij arriveerden, waren Stijn en Lucas buitengewoon vriendelijk en beleefd. Wat me vooral opviel, was hun aandacht voor detail. Ze werkten zeer zorgvuldig en namen geen genoegen met minder dan perfectie. Het was duidelijk dat ze trots zijn op hun vakmanschap en er alles aan deden om ervoor te zorgen dat het isolatiewerk van de hoogste kwaliteit was."

"Vriendelijk en aandacht voor detail!"
Lammertink Isolatie -Vakantiepark de Kleilutte
"Vriendelijk en vakkundig bedrijf"

"Vriendelijk en vakkundig bedrijf. Goed adviesgesprek gehad en een realistische prijs. Zowel de vloer laten isoleren als de spouwmuur. We moesten eventjes wachten met inplannen vanwege de zomervakantie, maar hierna kon het gelukkig nog voor de winter gebeuren. Op dinsdagochtend kwamen drie mannen om de vloer te isoleren en ze hebben de klus netjes uitgevoerd. Op donderdagochtend in dezelfde week kwamen Thijs en Diederik en die hadden snel en vakkundig de spouwmuren geïsoleerd. Allemaal vrolijke kerels die plezier hebben in hun werk. Ze communiceren goed en werken vlot en netjes. Een echte aanrader!"

"Vriendelijk en vakkundig bedrijf"
"Transparant en eerlijk"

"Heel erg tevreden en blij met de manier waarop Jeroen Lammers heeft geadviseerd. Het was transparant en eerlijk. Hij liet me goed zien waarom ik geen muurisolatie nodig had en eigenlijk ook geen vloerisolatie. Wel raadde hij aan om het glas van de ramen in de kamer en keuken te vervangen. Met dit advies verdient Lammertink niets. Maar op deze manier wekt Lammertink zeer veel vertrouwen op bij de klant en dus écht een aanrader!!"

"Transparant en eerlijk"
"Super blij met de service!"

"Bij ons is de spouwmuur door een ander bedrijf geïsoleerd. De gaten zijn gevuld met specie in zeker 5 tinten donkerder dan de kleur van de voegen. Zag er niet uit. Lammertink kwam bij onze buren de muren isoleren en zagen dat. Ze hadden specie over nadat ze bij de buren klaar waren en vroegen of ze bij ons de gaten over mochten doen zodat het er bij ons ook netjes uit zou zien. Wij zijn er super blij mee en wat een service! Nogmaals bedankt dat jullie dat voor ons gedaan hebben!"

"Super blij met de service!"
Lammertink Spouwmuurisolatie
"Goed advies en eerlijke prijs"

"Bij Lammertink eerst een offerte gevraagd voor spouwmuurisolatie, na goed advies en een eerlijke prijs de opdracht gegund. Dan duurde het, zoals ook netje van te voren aangegeven, een tijdje voor we aan de beurt waren. Afgelopen week was het zover, Chris en Mart kwamen met de bus een en ander voorbereiden en uitvoeren. De mannen waren goedgehumeurd beleefd en wisten duidelijk waar ze mee bezig waren. Soepele samenwerking zorgde er dan ook voor dat ze na 1,5 uur klaar waren en netjes opgeruimd hadden. Ik zou dit bedrijf zo weer in de hand nemen."

"Goed advies en eerlijke prijs"
"Een hele goede ervaring"

"Een hele goede ervaring, vanaf het eerste contact met Hidde, de offerte is zelfs buiten kantooruren opgenomen, tot en met de uitvoering door Stijn en Dani. De organisatie straalt vakbekwaamheid uit, en komt betrouwbaar over. De spouwmuren zijn nu geïsoleerd, en over twee weken volgt de vloer isolatie. Keurig en vlot gewerkt, en een goede en leuke communicatie."

"Een hele goede ervaring"
Adviseur van Lammertink Isolatie bij klant
"Goed aangeschreven"

"Na veel verschillende verhalen over isoleren, zowel positief als negatief, toch besloten om een paar partijen uit te nodigen waaronder Lammertink. Zij stonden goed aangeschreven en ook in de reviews worden ze goed beoordeeld en dat is niet voor niks! Waar ik weleens klachten hoorde over bedrijven die half werk hadden geleverd bij buren van me, kreeg ik een goed gevoel van de betreffende adviseur van Lammertink. Hij stelde me gerust en kwam met een duidelijk en professioneel advies. Het isoleren zelf werd ook gedaan door een stel nette jongens die de boel ook netjes hebben achtergelaten. Dikke pluim voor Lammertink en van harte aan te bevelen! Kees bedankt voor je advies!"

"Goed aangeschreven"
"Verstand van zaken"

"Recent bodemisolatie aan laten brengen in ons huis van 1920. Vanaf het eerst contact tot het aanbrengen van de isolatie is alles prima gelopen. Bij Lammertink hebben ze verstand van zaken, een echte aanrader voor je isolatiewerkzaamheden."

"Verstand van zaken"
Lammertink Isolatie EPS parels vloerisolatie bodemisolatie
"Harde werkers mentaliteit"

"Wij hebben via Lammertink Isolatie onze vloer en ons dak laten isoleren + aftimmeren. Vanaf het eerste contact zijn wij zeer positief over dit bedrijf. De accountmanager die bij ons op bezoek kwam (Derk) naar aanleiding van invullen van het formulier op de website heeft ons top geadviseerd, was daarna goed bereikbaar en dacht mee met onze situatie. Over de uitvoering van het werk zijn wij zeer tevreden. Harde werkers mentaliteit. Het isoleren met steenwol en de aftimmering met Agnes platen maakt het geheel direct helemaal af. Denian hartstikke bedankt voor jouw professionele aanpak. Wij zijn zeer tevreden over Lammertink en met name Derk en Denian. Daarnaast zorgt Lammertink er nu ook voor dat de subsidie aanvraag wordt ingediend. Dit scheelt ons tijd en moeite. Aanrader! Mvg Tim Teeuwen"

"Harde werkers mentaliteit"
Aanbrengen glaswol dakisolatie door Lammertink Isolatie
"Overstijgt echt elke verwachting"

"Ik ben eigenlijk niet van de reviews schrijven, maar dit verdient wel de uitzondering. Tijdens storm Eunice was er via een kapotte dakkapel regen naar binnen gelekt. Ik had net drie weken terug door 2 keurige jongens van Lammertink mijn zolder laten af timmeren en baalde dus als een stekker. Na de waterschade bleef ik achter met vochtvlekken op m’n nieuw afgetimmerde dak. Ik had de zaak gebeld om te vragen of ze een offerte wouden opstellen voor herstelwerkzaamheden. Ze moesten even overleggen en na een half uur werd ik teruggebeld; omdat ik zowel m’n vloer, spouwmuur en dak bij Lammertink had laten isoleren en daarnaast 2 buren had aangeraden, wilden ze dit compleet kosteloos voor ons doen. Wij hadden voor jullie gekozen wegens alle goede verhalen, maar dit overstijgt echt elke verwachting. Nogmaals super bedankt en (zoals jullie al wisten) zijn wij jullie nieuwe ambassadeurs!"

"Overstijgt echt elke verwachting"