Een groot deel van onze zakelijke projecten voeren wij uit in samenwerking met aannemers die actief zijn in onderhoud, renovatie en verduurzaming. Zo werken we samen met onder andere Friso Bouwgroep, Plegt-Vos en Koopmans Bouwgroep. Samen met deze opdrachtgevers voeren we renovatiewerkzaamheden uit voor woningcorporaties, beleggers, VvE’s en gemeentes.
Samenwerken in een bouwteam vereist een gezamenlijke inzet van alle betrokken partijen om tot succesvolle projecten te komen. Dit vormt naar onze overtuiging de basis voor een duurzame samenwerking, waarin elke partner zijn eigen unieke expertise kan aandragen. Door actief mee te denken aan de voorkant en een gedetailleerd plan op te stellen zorgen wij voor een soepele uitvoering. Technische inspecties zijn van groot belang om het project goed voor te bereiden, zo kunnen we eventuele uitdagingen van tevoren tackelen en kunnen we de werkzaamheden conform planning uitvoeren.
Als hoofdaannemer is het prettig om samen te werken met een partij die verantwoordelijkheid neemt voor haar specialismen. Waarbij je de informatie over de schutting kunt gooien en een partner die een plan uitwerkt dat uitvoerbaar is én in lijn met de vraag van de opdrachtgever. Dat is precies waar onze kracht ligt. Wij ontzorgen onze partners van A tot Z. Zo zijn wij vanaf moment één betrokken bij projecten, voorzien wij in duidelijke communicatie richting bewoners en pakken we onze eigen nazorg op, zonder dat jij daar achteraan hoeft.
Op lokaal, regionaal en zelfs nationaal niveau zijn er verschillende zakelijke isolatiesubsidies beschikbaar die jou als ondernemer kunnen helpen bij het financieren van isolatieprojecten. Het hoofddoel van deze subsidies is om de energie-efficiëntie te bevorderen, de CO2-uitstoot te verminderen en de algemene duurzaamheid van bedrijfspanden te verbeteren. Wanneer je kiest voor hoogwaardige isolatiematerialen en -technieken, kun je niet alleen aanzienlijk besparen op jouw energiekosten, maar ook jouw betrokkenheid bij milieudoelstellingen en duurzaam ondernemen benadrukken. Hieronder vind je de verschillende subsidiemogelijkheden voor de zakelijke projecten.
Om de klimaatdoelstellingen te halen, is het cruciaal om maatschappelijk vastgoed te verduurzamen. De voornaamste doelstelling van de DUMAVA subsidieregeling is eigenaren met maatschappelijk vastgoed, zoals scholen, overheidsgebouwen, zorginstellingen en rijksmonumenten, te stimuleren om te investeren in duurzaamheidsmaatregelen. Hierdoor kunnen we het energieverbruik verminderen en de CO2-uitstoot verminderen.
Overweeg je als (gemengde) Vereniging van Eigenaars (VvE), woonvereniging of wooncoöperatie om jouw gebouw te verduurzamen? Dit kan bijvoorbeeld worden bereikt door energiebesparende maatregelen te nemen of een warmtepomp aan te schaffen. De Subsidieregeling Verduurzaming voor Verenigingen van Eigenaars (SVVE) biedt de mogelijkheid om subsidie aan te vragen voor deze specifieke doeleinden.
Ben je eigenaar van huurwoningen en overweeg je om één of meerdere van je bestaande huurpanden te verduurzamen? Controleer dan of je in aanmerking komt voor de Subsidieregeling Verduurzaming en Onderhoud Huurwoningen (SVOH). Via deze regeling kun je financiële ondersteuning ontvangen voor het implementeren van energiebesparende maatregelen om de duurzaamheid van je huurwoning(en) te verbeteren.