4.9 / 5
  • 90+ jaar Twentse betrouwbaarheid
  • Vakkundige monteurs

13 woningen Nijverdal – Vastbouw

Lammertink Isolatie

Vastbouw & Reggewoon – Nijverdal

In samenwerking met Vastbouw hebben we voor woningcorporatie Reggewoon 13 woningen verduurzaamd. Deze woningen zijn voorzien van zonnepanelen, een hybride warmtepomp en dakisolatie inclusief afwerking.

Weinig overlast

Om de overlast voor de bewoners tot een minimum te beperken, hebben we met zorgvuldigheid de werkzaamheden opgedeeld in verschillende fases. Gedurende elke week hebben we twee woningen geïsoleerd, en we hebben onze planning nauwlettend afgestemd in overleg met alle andere betrokken partijen. Deze strategische aanpak zorgde ervoor dat de bewoners slechts gedurende korte periodes enig ongemak ervoeren, terwijl ze nog steeds in hun thuis konden blijven wonen. We kijken met een fijn gevoel terug op deze samenwerking en hopen dat de bewoners blij zijn met het eindresultaat.

Lammertink isolatie - reggewoon dakisolatie foto 2

Dakisolatie

Om aan de eisen van de opdrachtgever te voldoen hebben we hier geïsoleerd met Knauf Naturoll 032 met een dikte van 240mm. Doordat een hoge isolatiewaarde vereist was om de woningen met een warmtepomp te kunnen verwarmen was dit de beste oplossing. De zolders zijn na het plaatsen van de isolatie afgewerkt met Agnes panelen zodat het geheel er strak uit ziet.

Sjoerd Grobbink Lammertink Isolatie
Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan Adviseur Sjoerd vertelt u graag meer