4.9 / 5
  • 90+ jaar Twentse betrouwbaarheid
  • Vakkundige monteurs

7 woningen Ruurlo – Friso Bouwgroep

Lammertink Isolatie

Friso Bouwgroep – Ruurlo

In samenwerking met Friso Bouwgroep hebben wij in Ruurlo 7 woningen verduurzaamd. De woningen aan de Willem Alexanderlaan werden van top tot teen aangepakt. Zo kwamen er nieuwe kunststof kozijnen met HR++ glas, werden er zonnepanelen geplaatst en de daken geïsoleerd en opnieuw afgewerkt.

Dakisolatie

Om de bewoners zoveel mogelijk te ontzien en om de overlast te beperken is samen met ProWonen en Friso Bouwgroep besloten dat de bewoners de zolder niet in zijn geheel leeg hoefden te maken. Ze moesten er echter wel voor zorgen dat één kant van het dakoppervlak goed bereikbaar was zodat wij de werkzaamheden konden starten. Tussen het eerste dakvlak en het tweede dakvlak hadden de bewoners één dag de tijd om de spullen naar de andere kant te verhuizen zodat wij het geheel konden afronden.

dakisolatie afwerken - lammertink isolatie

Dakmateriaal

De daken zijn geisoleerd met PIR platen van 80mm en daarna afgewerkt met Agnes panelen. Dit geeft een strakke uitstraling en het is gelijk een afgewerkte plaat. Er hoeft dus niet meer overheen geschilderd te worden. Naast de isolatie en het afwerken hebben wij bij een aantal woningen ook nieuwe dakramen geplaatst. Ze kunnen de bewoners deze ruimte gebruiken als leefruimte en wordt het energieverlies geminimaliseerd.

Sjoerd Grobbink Lammertink Isolatie
Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan Adviseur Sjoerd vertelt u graag meer