4.9 / 5
  • 90+ jaar Twentse betrouwbaarheid
  • Vakkundige monteurs

32 appartementen Zaandam – Bureau voor Verduurzamen

Lammertink Isolatie

VvE Zaandam

In opdracht van onze partner Bureau voor Verduurzamen hebben wij in Zaandam aan de Symfonie een appartementencomplex voorzien van spouwmuurisolatie.

Dit complex was in het verleden al eens geïsoleerd met steenwol maar de kwaliteit van de isolatie is in de loop der jaren achteruitgegaan en op veel plekken verzakt. In plaats van de oude isolatie te verwijderen en nieuwe te plaatsen is er gekozen om de huidige isolatie aan te vullen en te herstellen met Aminofoam. Dit is een renovatie schuim dat uitermate geschikt is om reeds geïsoleerde spouwmuren na te isoleren. Het pand is 25 meter hoog dus hebben we hier gebruik gemaakt van een hoogwerker.

Spouwmuurisolatie

Naast het isoleren van de spouwmuren hebben we ook op verschillende plekken spouwmuur vervuiling verwijderd om potentiële vochtproblemen te voorkomen. Dit doen we door op de plek van de vervuiling (brokken steen of cement) stenen weg te halen en na het verwijderen van de vervuiling weer terug te plaatsen.

Wij danken de opdrachtgever voor deze mooie opdracht en hopen dat de bewoners snel de positieve effecten van onze werkzaamheden zullen ervaren.

Sjoerd Grobbink Lammertink Isolatie
Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan Adviseur Sjoerd vertelt u graag meer