4.9 / 5
  • 90+ jaar Twentse betrouwbaarheid
  • Vakkundige monteurs

Zakelijke subsidie

Lammertink Isolatie

Bij Lammertink Isolatie staan we klaar om je te ondersteunen bij het aanvragen van isolatiesubsidies. Of je nu een particuliere woningeigenaar bent of je bezit zakelijk vastgoed, we bieden deskundige begeleiding om financiële voordelen te benutten bij jouw isolatieproject. Ons doel is om duurzame isolatie toegankelijker te maken en jou te helpen energie te besparen. Ontdek hoe we je kunnen assisteren bij het verkrijgen van de juiste subsidies voor jouw isolatiebehoeften.

Subsidiemogelijkheden particulier (ISDE)

Ben je van plan om jouw woning te gaan isoleren? Dan kun je hoogstwaarschijnlijk gebruik maken van de ISDE subsidie. ISDE staat voor Investeringssubsidie Duurzame Energie en Energiebesparing. Lammertink Isolatie is een gecertificeerd bedrijf die buiten de werkzaamheden om, ook kan ondersteunen bij het aanvragen van deze subsidie! Wil je graag meer weten over deze subsidie? Lees dan onze ISDE subsidie pagina en kom erachter aan welke voorwaarden je moet voldoen!

5 typen isolatiemaatregelen

De ISDE subsidie kun je voor 5 verschillende typen isolatiemaatregelen aanvagen. Lammertink Isolatie kan je van A tot Z ondersteunen en helpt je bij het aanvragen van de ISDE subsidie zodat je kunt genieten van een maximale financiële vergoeding. De volgende isolatiemaatregelen kunnen wij voor jouw uitvoeren:

Adviesgesprek_bij_Lammertink

Wij helpen je met jouw subsidie aanvraag!

Wanneer je jouw woning laat isoleren door Lammertink Isolatie, zorgen wij ervoor dat je na afronding van de werkzaamheden alle benodigde informatie ontvangt. Deze informatie omvat onder andere een stappenplan waarin we gedetailleerd uitleggen hoe je de subsidie kunt aanvragen. Naast het stappenplan ontvang je ook de benodigde productinformatie, foto’s, de factuur en het betaalbewijs.

Onze adviseur bespreekt jouw wensen, onderzoekt de mogelijkheden in jouw woning en geeft je een indicatie van de verwachte kosten, inclusief het geschatte subsidiebedrag dat je kunt ontvangen.

Subsidiemogelijkheden zakelijk (DUMAVA, SVVE, SVOH)

Lammertink Isolatie is er ook voor de zakelijke markt. Wij kunnen bedrijven voorzien van verschillende isolatiemaatregelen waardoor er stevig bezuinigt kan worden op de maandelijkse energiekosten. Ook voor deze doelgroep zijn er verschillende zakelijke subsidies beschikbaar gesteld in 2023. Hieronder vind je verschillende subsidieregelingen die mogelijk voor jouw van toepassing zijn:

DUMAVA subsidie

Ben jij eigenaar van maatschappelijk vastgoed? Of ben je betrokken bij de verduurzaming van maatschappelijk vastgoed, zoals scholen, overheidsgebouwen, zorginstellingen of rijksmonumenten? De subsidieregeling Duurzaam Maatschappelijk Vastgoed biedt ondersteuning aan eigenaren van bestaand maatschappelijk vastgoed om de kosten voor verduurzaming te verlichten. Ontdek hoe DUMAVA jou kan helpen bij het verduurzamen van jouw pand(en).

SVVE subsidie

Overweeg je als (gemengde) Vereniging van Eigenaars (VvE), woonvereniging of wooncoöperatie om jouw gebouw te verduurzamen? Denk hierbij aan energiebesparende maatregelen of de aanschaf van een warmtepomp. De Subsidieregeling Verduurzaming voor Verenigingen van Eigenaars biedt jou de mogelijkheid om hiervoor subsidie aan te vragen. Ontdek hoe SVVE jouw verduurzamingsproject kan ondersteunen.

SVOH subsidie

Ben jij verhuurder en overweeg je om één of meerdere van jouw bestaande huurwoningen te verduurzamen? Ontdek of je in aanmerking komt voor de Subsidieregeling Verduurzaming en Onderhoud Huurwoningen. Deze regeling biedt subsidie voor energiebesparende maatregelen om jouw huurwoning(en) te verduurzamen. Leer hier hoe je kunt profiteren van deze financiële SVOH subsidie voor jouw verhuurproject.