4.9 / 5
  • 90+ jaar Twentse betrouwbaarheid
  • Vakkundige monteurs

Vloerisolatie Helfrichstraat

Lammertink Isolatie

 

Vloerisolatie aan de Helfrichstraat in Borne

Op vrijdag 6 oktober hebben wij vloerisolatie geplaatst aan de Helfrichstraat in Borne. De kruipruimte was 70 centimeter hoog, daarom is er gekozen voor de gesloten cel PU-schuim. Verder hebben wij ventilatierooster geplaatst om de kruipruimte te voorzien van voldoende ventilatie, hierdoor voorkomen wij dat er vochtproblemen ontstaan. Wij willen de klant bedanken voor het vertrouwen en hopen dat hij/zij snel de positieve effecten van de isolatie gaat merken.

4.9 / 5

Gratis isolatiecheck bij jou thuis

Benieuwd hoe ook jij optimaal kan profiteren van isolatie? Eén van onze adviseurs komt graag bij je langs voor gratis advies en een vrijblijvende offerte. Samen kijken we naar een optimaal isolatieplan en een zo hoog mogelijk rendement van de isolatiemaatregelen.

Binnen 24 uur een afspraak gepland, al 18.612 andere families gingen je voor!
Jouw woning ook verduurzamen?

Bekijk hier de isolatiemogelijkheden

Lammertink Isolatie is gespecialiseerd in vloer-, dak- en spouwmuurisolatie en heeft een rijke geschiedenis van meer dan 90 jaar als familiebedrijf. Ons bedrijf, dat al generaties lang wordt gerund door dezelfde familie, staat synoniem voor vakmanschap en hecht grote waarde aan kwaliteit. Als professioneel isolatiebedrijf werken we uitsluitend met veilige, duurzame en bewezen isolatiematerialen om je huis op de best mogelijke manier te isoleren en zo je energiekosten te verlagen. We bieden een uitgebreid scala aan isolatieoplossingen, zodat we aan al je specifieke behoeften kunnen voldoen. Laat ons je helpen om je woning comfortabeler en energiezuiniger te maken!

Spouwmuurisolatie

Het isoleren van je spouwmuur is de meest kosteneffectieve en budgetvriendelijke manier om je huis te verduurzamen. Door je spouwmuur te isoleren, kun je tot wel 30% besparen op je energierekening. Naast de besparingen op energie biedt dit ook andere voordelen, zoals een verhoogd wooncomfort, een stijging van de waarde van je woning en een vermindering van tocht in huis.

Dakisolatie

Dakisolatie is absoluut de meest effectieve maatregel om aanzienlijk op energie te besparen. Aangezien warme lucht de neiging heeft om op te stijgen, gaat een groot deel van de warmte in een huis verloren via het dak. Door je dak te isoleren, kun je tot wel 35% besparen op je energierekening. Ontdek wat wij bij Lammertink Isolatie kunnen doen om je dakisolatie te verbeteren.

Vloerisolatie

Vloerisolatie is de ideale methode om het comfort op de begane grond van je huis te verbeteren. Het zorgt ervoor dat de vloer warmer aanvoelt, voorkomt opstijgende kou, en vermindert de noodzaak om de verwarming op een hoge stand te zetten om je comfortabel te voelen. Het isoleren van je vloer kan leiden tot wel 20% besparing op je energierekening.