4.9 / 5
  • 90+ jaar Twentse betrouwbaarheid
  • Vakkundige monteurs

75 appartementen Groningen – Koopmans TBI

Lammertink Isolatie

Koopmans TBI – Groningen

Aan de van Schendelstraat in Groningen staat een complex van Koopmans TBI. Dit complex fungeerde tot 5 jaar geleden als technische school van het Noorderpoort College. Koopmans TBI heeft dit complex in 2020 gekocht en gaat het transformeren naar appartementen. Om de nieuwe bewoners een aangenaam woonklimaat te kunnen bieden moeten de plafonds geïsoleerd worden.

Snelle afhandeling

Begin maart ontvingen wij de vraag of wij hen konden ondersteunen bij het isoleren van de plafonds met PU-schuim. De werkzaamheden moesten op korte termijn worden uitgevoerd om vertraging van het project te voorkomen. Daarom zijn wij op de dag van de aanvraag direct naar Groningen gegaan om de opname uit te voeren. Op vrijdag 17 maart zijn wij gestart met de voorbereidende werkzaamheden om het spuitwerk zo soepel mogelijk te laten verlopen. Op maandag 27 maart zijn wij al begonnen met de isolatiewerkzaamheden en de laatste werkzaamheden worden op vrijdag 14 april afgerond.

Isolatieschuim Lammertink Isolatie

Plafonds isoleren met PU-schuim

Polyurethaanschuim, ook bekend als PU-schuim, is een veelzijdig isolatiemateriaal. Het wordt gebruikt in de bouw om openingen, kieren en holtes te dichten. PU-schuim hardt snel uit, biedt uitstekende isolatie en geluidsdemping, en draagt bij aan energie-efficiëntie. Het wordt zowel in residentiële als commerciële constructies gewaardeerd om zijn isolatiecapaciteiten.

Sjoerd Grobbink Lammertink Isolatie
Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan Adviseur Sjoerd vertelt u graag meer