• Klantgericht familiebedrijf
  • Alle isolatie in huis
  • Wij ondersteunen bij uw subsidie aanvraag

Woning isolatie

Zit u te denken aan de mogelijkheden van woning isolatie om uw huis te verduurzamen? Dan bent u bij Lammertink Isolatie aan het juiste adres!

Met meer dan 85 jaar ervaring in het vastgoedonderhoud en -verduurzaming, adviseren wij u graag naar de isolatie mogelijkheden in uw woning en voeren dit vervolgens ook graag voor u uit.

Wist u dat de meeste vormen van woningisolatie al in één dag aangebracht kan worden?

Voordelen van woning isolatie

Het isoleren van uw woning heeft eigenlijk alleen maar voordelen. Het is goed voor het milieu, uw wooncomfort én op langere termijn ook uw portemonnee. Bovendien verhoogt het de waarde van uw woning.

En ondanks dat u voor isolatie een investering in uw woning moet doen, is dit een investering die zich op relatief korte termijn terugverdient. Bovendien kunt u bij veel hypotheekverstrekkers uw kosten voor woningisolatie mee financieren. 

Een goed geïsoleerde woning verlaagt uw energiegebruik. In de winter houdt het de kou buiten, waardoor u minder hoeft te stoken. Maar ook in de zomer kan het uw energiegebruik verlagen.

Een goed geïsoleerde woning houdt in de zomer namelijk ook de hitte buiten. Die airco hoeft dus niet meer/minder hard aan en de koelkast hoeft minder moeite te doen om uw eten koud te houden. 

Minder energiegebruik is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Uw energierekening daalt, waardoor u vaak al binnen een aantal jaar uw investering hebt terugverdiend. En die lage energierekening blijft!

Naast het verminderde energiegebruik, zorgt een goed geïsoleerd huis voor een verbetering van het wooncomfort. Er zijn minder kieren waar koude lucht langs kan tochten en de temperatuur in huis is beter te regelen.

Verschillende soorten isolatie

Wilt u ook profiteren van bovenstaande voordelen? Dan is isolatie voor uw woning een goed idee! Maar wat kan er allemaal geïsoleerd worden?

Bij Lammertink Isolatie hebben wij alle vormen van isolatie in huis. Wij kunnen u helpen bij onder andere spouwisolatie, het dak isoleren en vloerisolatie.

Echter hangt het van uw woning af, welke vormen van isolatie mogelijk zijn. Niet alle woningen zijn bijvoorbeeld geschikt voor dakisolatie, het isoleren van de zoldervloer kan dan een goede tussenoplossing zijn.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van isolatie in uw woning? Neem dan contact met ons op voor het inplannen van een vrijblijvend adviesgesprek.

Een van onze adviseurs komt dan bij u langs om uw wensen door te nemen en de situatie van uw woning in kaart te brengen, om op basis hiervan een advies uit te brengen voor het isoleren van uw woning.

Hiermee heeft u direct een idee van de mogelijkheden om uw huis te isoleren.

Subsidie op woning isolatie

Hoewel u uw investering in het isoleren van uw woning relatief snel terugverdient, is er vanuit de overheid ook subsidie voor isolatie beschikbaar.

Deze zogenaamde ISDE subsidie is bestemd voor woningeigenaren die ten minste twee energiebesparende maatregelen aanbrengen in hun woning.

Dit kan gaan om het aanbrengen van isolatie, maar ook het plaatsen van zonnepanelen of een boiler. Indien u beide energiebesparende maatregelen door ons laat uitvoeren, verzorgen wij de subsidieaanvraag voor u, zodat u hier niet meer naar om hoeft te kijken.

Ik wil mijn jaren 30 woning isoleren

Wilt u na het lezen van bovenstaande informatie uw huis laten isoleren en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor woningisolatie bij u thuis? Vraag dan eenvoudig een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Neemt u liever telefonisch contact met ons op? Via onze homepage kunt u ook eenvoudig een terugbelverzoek achterlaten, zodat één van onze specialisten u terugbelt. 

De ene woning is de andere niet. Daarom komt een van onze adviseurs altijd eerst langs voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wat zijn uw wensen en wat is er mogelijk in uw woning?

Een jaren 30 woning isoleren werkt bijvoorbeeld heel anders dan een nieuwbouwwoning, waar vaak al tijdens de bouw rekening is gehouden met goede isolatie.

Ook de constructie van uw huis speelt hierbij een rol, een houten vloer isoleren werkt bijvoorbeeld anders dan een betonnen vloer. Op basis van het adviesgesprek, brengen wij een vrijblijvende offerte uit.

Hierin staat wat we gaan doen, hoeveel dit zal kosten en een indicatie van hoeveel subsidie u hiervoor kunt ontvangen. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Besparing spouwmuurisolatie
Een van de belangrijkste dingen die je kunt doen op het gebied van verduurzaming is het isoleren van je spouwmuur. […]
Meer informatie
Wat kost vloerisolatie?
De voordelen van vloerisolatie Vloerisolatie is een essentiële maatregel wanneer we kijken naar het isoleren van een woning maar wat […]
Meer informatie
Ik wil mijn zolder isoleren van binnenuit
Hoe kun je een koude zolder isoleren Wil je graag jouw zolder isoleren van binnenuit? Heb je een koude zolder? […]
Meer informatie

    Vrijblijvend adviesgesprek
    Advies gesprek