Vloerisolatie PUR

Het isoleren van de vloer biedt veel uiteenlopende voordelen. Naast vermindering van het energieverbruik zorgt het isoleren van de vloer ook voor een hoger wooncomfort. Door de luchtdichte hechting van het PUR schuim trekt er geen koude lucht meer vanuit de kruipruimte naar de vloer. Hierdoor voelt de vloer warmer aan. Bovendien voorkomt PUR dat er een muffe, vochtige lucht van de kruipruimte naar de begane grond trekt. Hierdoor daalt de luchtvochtigheid, wat bevorderlijk is voor de gezondheid.

Gespoten PUR schuim

PUR (polyurethaan) schuim is een zeer goed thermisch isolerend materiaal dat naadloos hecht. Er bestaat zowel PUR schuim met open cel als met gesloten celstructuur. Onze adviseur voorziet u graag van vrijblijvend advies over welke celstructuur voor uw isolatiebehoefte de juist is. Zodra het PUR schuim gespoten wordt hardt het vrijwel direct uit. Doordat het PUR schuim vloeibaar wordt aangebracht en direct na het spuiten uitzet is het een perfect materiaal voor het isoleren van ruimtes met veel kieren en gaten.

Werkwijze vloerisolatie PUR

Nadat een van onze adviseurs langs is geweest voor een vrijblijvend adviesgesprek, komen onze installateurs bij u langs om het isolatiemateriaal aan te brengen. Een van onze installateurs betreedt met het spuitpistool de kruipruimte door het kruipluik. Daar wordt er onder druk een egale laag PUR schuim tegen de onderzijde van de vloer gespoten, die vrijwel direct uithardt. Hierbij wordt er goed op gelet dat de volledige onderzijde van de vloer wordt bespoten en dat de laagdikte voldoet aan de afspraken. Het isoleren van de vloer met PUR schuim neemt niet veel tijd in beslag.

Voordelen vloerisolatie PUR schuim

  • Gecertificeerd product
  • Zeer hoge isolatiewaarde
  • Naadloze hechting
  • Celstructuur advies op maat
  • Minder verbruik en een warmere vloer
  • Voorkomt optrek vochtige lucht
  • Meer wooncomfort

Een gevestigde naam in woningisolatie

Lammertink Isolatie is een gevestigde naam in de woningisolatie met een rijke geschiedenis die neerkomt op 85 jaar vakmanschap.

Over ons

Bel mij terug

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Laat u terugbellen door onze specialisten.