Vloerisolatie chips

Het isoleren van de vloer biedt veel uiteenlopende voordelen. Naast vermindering van het energieverbruik zorgt het isoleren van de vloer ook voor een hoger wooncomfort. Daarnaast helpt het isoleren van de kruipruimte met isolatiechips ook bij een vochtige kruipruimte. Vloerisolatie met chips voorkomt namelijk houtrot en roest. Bovendien daalt door de isolatie de luchtvochtigheid, wat bevorderlijk is voor de gezondheid.

Isolatiechips

Vloer isolatiechips zijn vlokken gemaakt van recyclebaar polystyreen die een goedkope en efficiƫnte uitkomst bieden bij vochtige kruipruimtes. De vlokken nemen geen vocht op waardoor ze een isolerende en vochtbestendige laag vormen tussen de onderkant van uw vloer en de bodem van de kruipruimte. De isolatiewaarde van de vlokken ligt wel lager dan die van EPS parels, maar de werking tegen vocht is minstens even goed en de prijs ligt lager.

Werkwijze vloerisolatie chips

Nadat een van onze adviseurs langs is geweest voor een vrijblijvend adviesgesprek, komen onze installateurs bij u langs om het isolatiemateriaal te plaatsen. Een van onze installateurs betreedt de kruipruimte met de slang waar de parels doorheen geblazen worden. Vervolgens wordt er onder de vloer een egale laag isolatiechips geblazen met de vooraf afgesproken dikte. Na het plaatsen van de chips wordt er opgeruimd en is het werk klaar. Het laten isoleren van uw vloer met isolatiechips neemt weinig tijd in beslag.

Voordelen vloerisolatie chips

  • Gecertificeerd product
  • Waterafstotend
  • Oplossing voor vochtproblemen
  • Recyclebaar en duurzaam
  • Meer wooncomfort

Een gevestigde naam in woningisolatie

Lammertink Isolatie is een gevestigde naam in de woningisolatie met een rijke geschiedenis die neerkomt op 85 jaar vakmanschap.

Over ons

Bel mij terug

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Laat u terugbellen door onze specialisten.