• Klantgericht familiebedrijf
  • Alle isolatie in huis
  • Wij ondersteunen bij uw subsidie aanvraag

Veelgestelde vragen

Algemene vragen:

Zijn jullie werkzaam in heel Nederland?

Ja, Lammertink Isolatie is werkzaam in heel Nederland. Of u nou woont in Noord-Holland, Limburg of Groningen; Wij zijn úw partner in woningverduurzaming!

Waarom Lammertink Isolatie?

Lammertink Isolatie is een gespecialiseerd en volledig gecertificeerd isolatiebedrijf met ervaring en expertise in woningisolatie. Met alle kennis in huis is Lammertink Isolatie al jaren een vertrouwd partner voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Onze slogan is niet voor niets: “Perfect voor elkaar.”

Specifieke isolatie vragen:

Wat is spouwmuurisolatie?

Spouwmuurisolatie is een vorm van isolatie waarbij de ruimte tussen de binnen- en buitengevel gevuld wordt met isolatiemateriaal. Deze ruimte heet de spouw. Veelgebruikte isolatiematerialen in spouwmuurisolatie zijn minerale glaswol, verlijmde EPS parels en UF-schuim.

Wat is dakisolatie?

Dakisolatie is een vorm van isolatie waarbij de binnen- of buitenzijde van het dakbeschot wordt geïsoleerd. Er wordt een isolerende laag (vaak PUR, PIR of glaswol) tegen het dakbeschot aangebracht, die de warmte tegenhoudt.

Wat is vloerisolatie?

Vloerisolatie is een vorm van isolatie waarbij de onderzijde van de vloer wordt geïsoleerd. Er wordt een isolerende laag (vaak PUR of een folie) tegen de onderzijde van de vloer aangebracht, die de warmte binnen houdt.

Wat is bodemisolatie?

Bodemisolatie is een vorm van isolatie waarbij er een isolerende laag (vaak EPS parels) materiaal op de bodem van de kruipruimte wordt aangebracht. Deze laag voorkomt vochtoptrek, en houdt de warmte in de woning.

Wat is zoldervloerisolatie?

Zoldervloerisolatie is een vorm van isolatie waarbij de holte in de zoldervloer wordt gevuld met isolatiemateriaal (vaak glaswol). Een geïsoleerde zoldervoer voorkomt dat de warmte naar de zolder trekt, en via het dak de woning verlaat.

Isolatiemateriaal:

Welk isolatiemateriaal is het beste?

Welk isolatiemateriaal voor u de juiste keuze is, hangt af van uw woning en woonwensen. Een specialist van Lammertink Isolatie komt graag gratis bij u langs voor advies, en een vrijblijvende offerte.

Professioneel adviesgesprek:

Is een adviesgesprek gratis?

Lammertink Isolatie voorziet u altijd gratis van het juiste advies. Ook de offerte is altijd geheel vrijblijvend.

Hoe gaat een adviesgesprek in zijn werking?

Een adviseur van Lammertink Isolatie maakt telefonisch samen met u een afspraak die uw agenda goed uitkomt. Wanneer het moment daar is, rijdt de adviseur voor, legt hij u alles uit over isolatiemaatregelen en -materialen, en adviseert hij u in uw productkeuze. Dit alles uiteraard na een grondige opname van uw woning, waarbij goed wordt gekeken naar zaken als de dakopbouw, de kruipruimte en eventuele spouwvervuiling, afhankelijk van in welke isolatiemaatregel u interesse heeft.

Kosten isoleren:

Wat kost het om mijn huis te isoleren?

Een exacte prijs kunnen we u helaas niet geven, dit is namelijk afhankelijk van uw woonwensen. Een indicatie van de verschillende types isolatie kunt u vinden op de specifieke isolatie pagina.

    Vrijblijvend adviesgesprek
    Advies gesprek