Spouwmuurisolatie parels

Spouwmuurisolatie is een van de meest effectieve manieren om uw woning aangenamer en duurzamer te maken. Zo blijft de woning in de winter warmer en blijft de woning in de zomer langer koel. Naast de toename in wooncomfort is er ook een daling in de energiekosten, zo bespaart u door spouwmuurisolatie met wol tot wel 30% op uw rekening!

Parels

Spouwmuurisolatie parels zijn bolletjes gemaakt van EPS (expanded polystyrene) die voor 98% uit stilstaande lucht bestaan. De hoofdcomponenten van de overige 2% zijn water- en koolstof. Al decennia behoren EPS parels tot de meest vooraanstaande producten voor spouwmuurisolatie. EPS parels die tot wel 40 jaar geleden werden gebruikt voor de na-isolatie van de spouwmuur blijken uit ervaring nog steeds over dezelfde isolatiewaarde te beschikken. Lammertink Isolatie werkt uitsluitend met HR++ IsoPearl, een uitstekend isolerende parel die naast waterafstotend en ademend ook nog zeer duurzaam is.

Werkwijze Spouwmuurisolatie parels

Nadat een van onze adviseurs langs is geweest voor een vrijblijvend adviesgesprek, komen onze installateurs bij u langs om het isolatiemateriaal te plaatsen. Als onze adviseur bij het adviesgesprek spouwvervuiling heeft gevonden, is het verwijderen van deze vervuiling de eerste stap. Dit doen we om vochtdoorslag te voorkomen. Daarna worden er kleine gaten geboord in de voegen van uw woning zodat de slang in de spouw gestoken kan worden. Door deze slang worden onder druk de verlijmde parels in uw spouw geblazen. Het verlijmen van de parels gebeurt om kans op verzakking volledig weg te nemen. Na het vullen van de spouw worden de gaten gedicht met specie die onze installateurs in de zelfde kleur als uw voeg aanmaken zodat er van de buitenkant niets meer te zien valt.

Voordelen Spouwmuurisolatie parels

  • Gecertificeerd product
  • Zeer hoge isolatiewaarde (0,033 W/(m.K))
  • Dampdoorlatend
  • Waterafstotend
  • Verzakt niet
  • Recyclebaar en duurzaam
  • Lagere energierekening
  • Meer wooncomfort

Een gevestigde naam in woningisolatie

Lammertink Isolatie is een gevestigde naam in de woningisolatie met een rijke geschiedenis die neerkomt op 85 jaar vakmanschap.

Over ons

Bel mij terug

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Laat u terugbellen door onze specialisten.