Spouwankers

Indien door ouderdom of gebrekkige constructie de gevelconstructie verbeterd moet worden, kunnen spouwankers uitkomst bieden. Spouwankers zijn ankers waarmee de buitengevel vast wordt gemaakt aan het binnenblad of een raamwerkconstructie. Door deze verankering wordt de druk die op de buitengevel staat (zoals windbelasting) verdeeld over de binnen- en buitenmuur, waardoor de buitengevel ontlast wordt.

Wanneer er scheuren in de gevel zitten is constructieve verbetering vaak noodzakelijk. De eerste optie hierin is het vervangen van de buitengevel. Dit is echter vaak een dure en werkzame optie. Spouwankers kunnen door de buitengevel te ontlasten de constructie vaak voldoende verbeteren om vervanging van de gevel te voorkomen.

Ook voor gevelherstel bent u bij Lammertink Isolatie aan het juiste adres. Of het gaat om voegwerkverbetering of scheurherstel, wij kunnen uw gevelproblemen verhelpen.

Laat een van onze adviseurs langskomen voor een vrijblijvend adviesgesprek, en laat u informeren over wat wij voor de constructie en gevel van uw huis kunnen betekenen.

Voordelen spouwankers/gevelherstel

  • Gecertificeerd product
  • Constructieve verbetering
  • Goedkoper dan alternatieven
  • Esthetische verbetering

Notice: Undefined variable: string in /home/lammertinkis/domains/lammertinkisolatie.nl/public_html/wp-content/themes/lammertink-isolatie/template-parts/content-page.php on line 86

Een gevestigde naam in woningisolatie

Lammertink Isolatie is een gevestigde naam in de woningisolatie met een rijke geschiedenis die neerkomt op 85 jaar vakmanschap.

Over ons

Bel mij terug

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Laat u terugbellen door onze specialisten.