• Klantgericht familiebedrijf
 • Alle isolatie in huis
 • Wij ondersteunen bij uw subsidie aanvraag

VvE Zaandam

In opdracht van onze partner Bureau voor Verduurzamen hebben wij in Zaandam aan de Symfonie een appartementencomplex voorzien van spouwmuurisolatie.

Dit complex was in het verleden al eens geïsoleerd met steenwol maar de kwaliteit van de isolatie is in de loop der jaren achteruitgegaan en op veel plekken verzakt. In plaats van de oude isolatie te verwijderen en nieuwe te plaatsen is er gekozen om de huidige isolatie aan te vullen en te herstellen met Aminofoam. Dit is een renovatie schuim dat uitermate geschikt is om reeds geïsoleerde spouwmuren na te isoleren. Het pand is 25 meter hoog dus hebben we hier gebruik gemaakt van een hoogwerker.

Naast het isoleren van de spouwmuren hebben we ook op verschillende plekken spouwmuur vervuiling verwijderd om potentiële vochtproblemen te voorkomen. Dit doen we door op de plek van de vervuiling (brokken steen of cement) stenen weg te halen en na het verwijderen van de vervuiling weer terug te plaatsen.

Wij danken de opdrachtgever voor deze mooie opdracht en hopen dat de bewoners snel de positieve effecten van onze werkzaamheden zullen ervaren.

Heeft u ook een isolatie vraagstuk voor uw VvE en wilt u ondersteuning in het voortraject? Vul dan ons contactformulier in en dan nemen we spoedig contact met u op.

Project informatie
 • PeriodeDecember 2022
 • ProjectVvE Zaandam
 • OpdrachtgeverBureau voor Verduurzamen
 • Werkzaamheden Spouwmuurisolatie

Kennismakingsgesprek

  Sppuwmuurisolatie

  Woningstichting Sint Joseph – Almelo

  Meer informatie
  Spouwmuurisolatie

  Dura Vermeer – Nijmegen

  Meer informatie
  Spouwmuurisolatie & Vloerisolatie

  Dura Vermeer – Havezathe Almelo

  Meer informatie

  Bent u op zoek naar een kennispartner, of naar een bedrijf dat de gewenste invulling geeft aan uw uitvraag?

  Lammertink Isolatie ondersteunt op ieder vlak, van voortraject tot nazorg. Heeft u ook professioneel advies nodig over het verduurzamen van vastgoed? Neem dan contact met ons op.

  Contact opnemen met ons

  Van professioneel technisch advies tot een vloeiend lopende uitvoeringsfase. Lammertink Isolatie ondersteunt u bij het complete traject.

  Advies gesprek