• Klantgericht familiebedrijf
 • Alle isolatie in huis
 • Wij ondersteunen bij uw subsidie aanvraag

Vrachtschip “De Hond” – Arnhem

Van een particuliere klant kregen wij de vraag of wij wouden ondersteunen bij het transformeren van een voormalig vrachtschip naar een woonboot. Hierbij moest het plafond en de zijwanden geïsoleerd worden. De product keuze viel op gesloten cel PU-schuim vanwege de hoge isolatiewaarde. We hebben eerst het complete schip aan de binnenzijde voorzien van afplakfolie om alle delen die niet gespoten dienen te worden te beschermen tegen mogelijk nevelschade. Er was al regelwerk geplaatst dus dit hebben we ook afgeplakt zodat er na het plaatsen van de isolatie makkelijk afgewerkt kan worden.

Er is een laag van 15cm aangebracht om het schip optimaal te isoleren. Het schip is gemaakt van staal is het belangrijk om dit goed af te sluiten. Staal is namelijk een zeer goede temperatuurgeleider.

Project informatie
 • PeriodeMaart 2023
 • ProjectVrachtschip "De Hond"
 • OpdrachtgeverParticulier
 • Werkzaamheden Dakisolatie

Kennismakingsgesprek

  Spouwmuur-, vloer- en zoldervloerisolatie

  Woningstichting Sint Joseph – Almelo

  Meer informatie
  Vloerisolatie

  Koopmans TBI – Groningen

  Meer informatie
  Spouwmuurisolatie

  Spouwmuurisolatie Enschede

  Meer informatie

  Bent u op zoek naar een kennispartner, of naar een bedrijf dat de gewenste invulling geeft aan uw uitvraag?

  Lammertink Isolatie ondersteunt op ieder vlak, van voortraject tot nazorg. Heeft u ook professioneel advies nodig over het verduurzamen van vastgoed? Neem dan contact met ons op.

  Contact opnemen met ons

  Van professioneel technisch advies tot een vloeiend lopende uitvoeringsfase. Lammertink Isolatie ondersteunt u bij het complete traject.

  Advies gesprek