• Klantgericht familiebedrijf
 • Alle isolatie in huis
 • Wij ondersteunen bij uw subsidie aanvraag

Kuilman Bouw – Aldi Zwolle

In winkelcentrum Zwolle-Zuid komt een nieuwe vestiging van Aldi Nederland. Aan de van der Capellenstraat vestigt Aldi zich in een pand van 1290m². De werkzaamheden worden uitgevoerd door  Kuilman Bouw uit Nieuw-Amsterdam en Kuilman Bouw heeft Lammertink Isolatie gevraagd om hen te ondersteunen bij de isolatie van de vloer.

 

De wens van de opdrachtgever was in principe vrij duidelijk. Aldi Nederland laat onder de vloeren in hun winkels standaard 15cm HR++ EPS parels aan brengen op de bodem. Omdat het logistiek gezien nogal een uitdaging is om 1290m² te voorzien van bodemisolatie hebben we daarop ingespeeld door de lading parels in twee fases te laten leveren op locatie met vrachtwagens. Rechtstreeks vanuit de vrachtwagen werd het materiaal onder de vloer geblazen en zo konden we de werkzaamheden binnen anderhalve dag afronden. Zo hebben wij ervoor gezorgd dat de aannemer zo min mogelijk hinder heeft ondervonden van onze werkzaamheden en kon iedereen die betrokken is bij de verbouwing zijn eigen werk blijven uitvoeren.

Project informatie
 • PeriodeJuni 2023
 • ProjectAldi - Zwolle
 • OpdrachtgeverKuilman Bouw
 • Werkzaamheden Bodemisolatie

Kennismakingsgesprek

  Spouwmuurisolatie

  AKOR – Amsterdam Fase 2

  Meer informatie
  Spouwmuurisolatie

  Spouwmuurisolatie Enschede

  Meer informatie
  Vloerisolatie

  AKOR – Amsterdam Fase 1

  Meer informatie

  Bent u op zoek naar een kennispartner, of naar een bedrijf dat de gewenste invulling geeft aan uw uitvraag?

  Lammertink Isolatie ondersteunt op ieder vlak, van voortraject tot nazorg. Heeft u ook professioneel advies nodig over het verduurzamen van vastgoed? Neem dan contact met ons op.

  Contact opnemen met ons

  Van professioneel technisch advies tot een vloeiend lopende uitvoeringsfase. Lammertink Isolatie ondersteunt u bij het complete traject.

  Advies gesprek