• Klantgericht familiebedrijf
 • Alle isolatie in huis
 • Wij ondersteunen bij uw subsidie aanvraag

Koopmans TBI – Groningen

Aan de van Schendelstraat in Groningen staat een complex van Koopmans TBI. Dit complex fungeerde tot 5 jaar geleden als technische school van het Noorderpoort College. Koopmans TBI heeft dit complex in 2020 gekocht en gaat het transformeren naar appartementen. Om de nieuwe bewoners een aangenaam woonklimaat te kunnen bieden moeten de plafonds geïsoleerd worden.

 

Begin maart ontvingen wij de vraag of wij hen konden ondersteunen bij het isoleren van de plafonds met PU-schuim. De werkzaamheden moesten op korte termijn worden uitgevoerd om vertraging van het project te voorkomen. Daarom zijn wij op de dag van de aanvraag direct naar Groningen gegaan om de opname uit te voeren. Op vrijdag 17 maart zijn wij gestart met de voorbereidende werkzaamheden om het spuitwerk zo soepel mogelijk te laten verlopen. Op maandag 27 maart zijn wij al begonnen met de isolatiewerkzaamheden en de laatste werkzaamheden worden op vrijdag 14 april afgerond.

 

Project informatie
 • PeriodeMaart - April 2023
 • ProjectVan Schendelstraat - Groningen
 • OpdrachtgeverKoopmans TBI
 • Werkzaamheden Vloerisolatie

Kennismakingsgesprek

  Vloerisolatie

  Dura Vermeer – Eindhoven

  Meer informatie
  Vloerisolatie

  AKOR – Amsterdam

  Meer informatie
  Sppuwmuurisolatie

  Woningstichting Sint Joseph – Almelo

  Meer informatie

  Bent u op zoek naar een kennispartner, of naar een bedrijf dat de gewenste invulling geeft aan uw uitvraag?

  Lammertink Isolatie ondersteunt op ieder vlak, van voortraject tot nazorg. Heeft u ook professioneel advies nodig over het verduurzamen van vastgoed? Neem dan contact met ons op.

  Contact opnemen met ons

  Van professioneel technisch advies tot een vloeiend lopende uitvoeringsfase. Lammertink Isolatie ondersteunt u bij het complete traject.

  Advies gesprek