• Klantgericht familiebedrijf
 • Alle isolatie in huis
 • Wij ondersteunen bij uw subsidie aanvraag

Friso Bouwgroep – Ruurlo

In samenwerking met Friso Bouwgroep hebben wij in Ruurlo 7 woningen verduurzaamd. De woningen aan de Willem Alexanderlaan werden van top tot teen aangepakt. Zo kwamen er nieuwe kunststof kozijnen met HR++ glas, werden er zonnepanelen geplaatst en de daken geïsoleerd en opnieuw afgewerkt.

 

Om de bewoners zoveel mogelijk te ontzien en om de overlast te beperken is samen met ProWonen en Friso Bouwgroep besloten dat de bewoners de zolder niet in zijn geheel leeg hoefden te maken. Ze moesten er echter wel voor zorgen dat één kant van het dakoppervlak goed bereikbaar was zodat wij de werkzaamheden konden starten. Tussen het eerste dakvlak en het tweede dakvlak hadden de bewoners één dag de tijd om de spullen naar de andere kant te verhuizen zodat wij het geheel konden afronden.

 

De daken zijn geisoleerd met PIR platen van 80mm en daarna afgewerkt met Agnes panelen. Dit geeft een strakke uitstraling en het is gelijk een afgewerkte plaat. Er hoeft dus niet meer overheen geschilderd te worden. Naast de isolatie en het afwerken hebben wij bij een aantal woningen ook nieuwe dakramen geplaatst. Ze kunnen de bewoners deze ruimte gebruiken als leefruimte en wordt het energieverlies geminimaliseerd.

Project informatie
 • PeriodeMei 2023
 • ProjectFriso Bouwgroep - Ruurlo
 • OpdrachtgeverProWonen
 • Werkzaamheden Dakisolatie

Kennismakingsgesprek

  Sppuwmuurisolatie

  Woningstichting Sint Joseph – Almelo

  Meer informatie
  Bodemisolatie

  Kuilman Bouw – Aldi Zwolle

  Meer informatie
  Vloerisolatie

  Koopmans TBI – Groningen

  Meer informatie

  Bent u op zoek naar een kennispartner, of naar een bedrijf dat de gewenste invulling geeft aan uw uitvraag?

  Lammertink Isolatie ondersteunt op ieder vlak, van voortraject tot nazorg. Heeft u ook professioneel advies nodig over het verduurzamen van vastgoed? Neem dan contact met ons op.

  Contact opnemen met ons

  Van professioneel technisch advies tot een vloeiend lopende uitvoeringsfase. Lammertink Isolatie ondersteunt u bij het complete traject.

  Advies gesprek