• Klantgericht familiebedrijf
 • Alle isolatie in huis
 • Wij ondersteunen bij uw subsidie aanvraag

Friso Bouwgroep – Enschede

In opdracht van Domijn en in samenwerking met Friso Bouwgroep hebben we aan de Hengelosestraat in Enschede een appartementencomplex voorzien van spouwmuurisolatie en vloerisolatie.

 

Tijdens de uitgebreide inspectie kwam al naar voren dat de bestaande constructie was voorzien van isolatie in de vorm van een glaswol plaat. De dikte van deze plaat was echter niet toereikend en er viel meer uit te halen. De resterende ruimte tussen de buitenmuur en het isolatiemateriaal was 50mm. Als je dit resterende deel isoleert met minerale glaswol kun je de isolatiewaarde significant verhogen met een Rd waarde van 1,47m²K/W.

 

De vloer was tot op heden niet voorzien van isolatie en er stond een flinke laag water in de kruipruimte. Dit water was het gevolg van een heftige lekkage die nog niet verholpen was. Wij hebben de kruipruimte leeg gepompt zodat de loodgieter de lekkage kon oplossen. Na het wegpompen van al het water konden we de werkzaamheden starten. We hebben vloerisolatie d.m.v. gesloten cel PU-schuim toegepast. Deze vorm van isolatie is niet gevoelig voor vocht en dicht alle naden en kieren voor het hoogst mogelijke rendement.

Project informatie

Kennismakingsgesprek

  Dakisolatie

  Friso Bouwgroep – Ruurlo

  Meer informatie
  Spouwmuurisolatie

  VvE Zaandam

  Meer informatie
  Vloerisolatie

  Plegt Vos & Viverion – Goor & Lochem

  Meer informatie

  Bent u op zoek naar een kennispartner, of naar een bedrijf dat de gewenste invulling geeft aan uw uitvraag?

  Lammertink Isolatie ondersteunt op ieder vlak, van voortraject tot nazorg. Heeft u ook professioneel advies nodig over het verduurzamen van vastgoed? Neem dan contact met ons op.

  Contact opnemen met ons

  Van professioneel technisch advies tot een vloeiend lopende uitvoeringsfase. Lammertink Isolatie ondersteunt u bij het complete traject.

  Advies gesprek