• Klantgericht familiebedrijf
 • Alle isolatie in huis
 • Wij ondersteunen bij uw subsidie aanvraag

Dura Vermeer – Nijmegen

Aan de Mariƫnburgsestraat in Nijmegen is Dura Vermeer volop bezig met het transformeren van een voormalige parkeergarage. Er wordt plaats gemaakt voor 49 duurzame huurappartementen.

Dura Vermeer heeft ons gevraagd mee te denken voor het isoleren van de tussenwand tussen het complex en een aangrenzend pand. De wand is 8 meter diep, 8 meter hoog en de diepte was 35 centimeter.

Na een grondige inspectie hebben we ervoor gekozen om deze wand van bovenaf te isoleren met Rockfit Fulfill van Rockwool. Door de slang van bovenaf in deze ruimte te laten zakken en de slang via openingen in de wand te begeleiden hebben we het product met de juiste densiteit kunnen aanbrengen.

 

Fijn om te zien dat we met onze kennis en materiaal ook speciale verzoeken kunnen uitvoeren en onze partners op deze manier kunnen helpen. Wij wensen Dura Vermeer veel succes met het afronden van dit project en ook voor de toekomstige bewoners veel woonplezier.

 

Heeft u ook vraagstuk dat professionele kennis en ervaring vereist? Vul dan ons contactformulier in en dan nemen we spoedig contact met u op.

Project informatie
 • PeriodeNovember 2022
 • ProjectDura Vermeer - MariĆ«nburgsestraat
 • OpdrachtgeverDura Vermeer
 • Werkzaamheden Spouwmuurisolatie

Kennismakingsgesprek

  Dakisolatie

  Vastbouw & Reggewoon – Nijverdal

  Meer informatie
  Spouwmuurisolatie

  Vakantiepark de Kleilutte – Enter

  Meer informatie
  Vloerisolatie

  Plegt Vos & Viverion – Goor & Lochem

  Meer informatie

  Bent u op zoek naar een kennispartner, of naar een bedrijf dat de gewenste invulling geeft aan uw uitvraag?

  Lammertink Isolatie ondersteunt op ieder vlak, van voortraject tot nazorg. Heeft u ook professioneel advies nodig over het verduurzamen van vastgoed? Neem dan contact met ons op.

  Contact opnemen met ons

  Van professioneel technisch advies tot een vloeiend lopende uitvoeringsfase. Lammertink Isolatie ondersteunt u bij het complete traject.

  Advies gesprek