• Klantgericht familiebedrijf
 • Alle isolatie in huis
 • Wij ondersteunen bij uw subsidie aanvraag

Dura Vermeer – Havezathe Almelo

In opdracht van onze partner Dura Vermeer hebben we in 2022 het appartementencomplex “Havezathe” in Almelo voorzien van vloerisolatie en spouwmuurisolatie.

 

Voor de spouwmuurisolatie hebben we gekozen voor de minerale inblaas wol, omdat het grotendeels een lege spouwmuur betrof. Op enkele locaties was al in een eerder stadium geïsoleerd en daar hebben we de densiteit van hersteld door bij te blazen. De vloeren hebben we geïsoleerd met een laag van 9,5cm gesloten cel PU-schuim van Plixxent. Naast het plaatsen van de isolatie hebben het complex ook voorzien van nieuwe ventilatiekokers om de ventilatie van de kruipruimte optimaal te herstellen.

Tijdens een uitgebreid vooronderzoek is gebleken dat een groep vleermuizen zich heeft gehuisvest in de spouwmuur. Daarom is er in overleg met opdrachtgever besloten om invliegstenen te plaatsen in het bovenste deel van de spouw. Daarnaast hebben we de bovenste meter leeg gelaten zodat deze nog de ruimte hebben om zich in de spouw te nestelen. Om ze te beschermen hebben we spouwafscheiding geplaatst op horizontale wijze zodat ze niet in contact komen met de spouwmuur isolatie. Met deze oplossing hebben we laten zien dat we actief meedenken in het belang van natuur & milieu.

 

Heeft u ook een specifiek vraagstuk met betrekking tot isolatie of verduurzamen? Lammertink Isolatie is altijd bereid om al in het voortraject aan te sluiten en mee te denken met mogelijke scenario’s. Wilt u hier gebruik van maken, vul dan het contact formulier in dan nemen we spoedig contact met u op.

Project informatie

Kennismakingsgesprek

  Dakisolatie

  Friso Bouwgroep – Ruurlo

  Meer informatie
  Dakisolatie

  Vastbouw & Reggewoon – Nijverdal

  Meer informatie
  Spouwmuurisolatie & Vloerisolatie

  Friso Bouwgroep – Enschede

  Meer informatie

  Bent u op zoek naar een kennispartner, of naar een bedrijf dat de gewenste invulling geeft aan uw uitvraag?

  Lammertink Isolatie ondersteunt op ieder vlak, van voortraject tot nazorg. Heeft u ook professioneel advies nodig over het verduurzamen van vastgoed? Neem dan contact met ons op.

  Contact opnemen met ons

  Van professioneel technisch advies tot een vloeiend lopende uitvoeringsfase. Lammertink Isolatie ondersteunt u bij het complete traject.

  Advies gesprek