• Klantgericht familiebedrijf
 • Alle isolatie in huis
 • Wij ondersteunen bij uw subsidie aanvraag

Twinta Carintreggeland – De Stoevelaar

In opdracht van Twinta hebben we bij de Stoevelaar in Goor een project uitgevoerd samen met Lammertink Vastgoedzorg, ClimaRad en Consolidated. Op het complex staan 21 aanleunwoningen die energetisch worden verbeterd. Wij hebben deze woningen voorzien van spouwmuurisolatie en vloerisolatie.

 

De spouwmuren zijn geïsoleerd met minerale inblaas wol, hiervoor maken wij gebruik van Ursa Pure Floc KD. Daarnaast hebben wij op een aantal plekken spouwmuur vervuiling verwijderd om potentiële vochtproblemen te voorkomen.

 

De vloeren hebben we geïsoleerd met een gesloten cel PU-schuim van Plixxent. Dit is een polyurethaan schuim die aan de onderzijde van de vloer wordt gespoten. Een belangrijk kenmerk van dit product is dat het alle naden en kieren dicht om koudebruggen te voorkomen.

Heeft u ook ondersteuning nodig bij het verduurzamen van uw bezit of heeft u professioneel advies nodig voor een project? Vul dan ons contactformulier in en dan nemen we spoedig contact met u op om de opties te bespreken.

Project informatie

Kennismakingsgesprek

  Spouwmuurisolatie

  AKOR – Amsterdam Fase 2

  Meer informatie
  Vloerisolatie

  AKOR – Amsterdam Fase 1

  Meer informatie
  Spouwmuurisolatie

  VvE Zaandam

  Meer informatie

  Bent u op zoek naar een kennispartner, of naar een bedrijf dat de gewenste invulling geeft aan uw uitvraag?

  Lammertink Isolatie ondersteunt op ieder vlak, van voortraject tot nazorg. Heeft u ook professioneel advies nodig over het verduurzamen van vastgoed? Neem dan contact met ons op.

  Contact opnemen met ons

  Van professioneel technisch advies tot een vloeiend lopende uitvoeringsfase. Lammertink Isolatie ondersteunt u bij het complete traject.

  Advies gesprek