• Klantgericht familiebedrijf
 • Alle isolatie in huis
 • Wij ondersteunen bij uw subsidie aanvraag

Vakantiepark de Kleilutte – Enter

In opdracht van Vakantiepark de Kleilutte in Enter hebben wij het complete vakantiepark voorzien van spouwmuurisolatie. De spouwmuren waren reeds geïsoleerd maar dit was al een hele tijd geleden en er was ruimte voor verbetering. In plaats van de oude isolatie te verwijderen en nieuwe te plaatsen is er gekozen om de huidige isolatie aan te vullen. Om deze verbetering te bewerkstelligen hebben we gekozen om de spouwmuren na te isoleren met Aminofoam. Dit is een renovatie schuim dat uitermate geschikt is om reeds geïsoleerde spouwmuren na te isoleren.

Het gaf ons een goed gevoel dat we in onze vestigingsplaats een project als deze hebben mogen uitvoeren. We bedanken de opdrachtgever voor deze klus en hopen dat alle toekomstige bewoners van de Kleilutte de voordelen gaan ervaren van onze werkzaamheden.

 

Heeft u nou ook een vraag met betrekking tot verduurzaming of isolatie en bent u op zoek naar advies? Vul dan even het contactformulier in dan nemen wij contact met u op voor een kennismakingsgesprek.

Project informatie
 • PeriodeFebruari 2023
 • ProjectDe Kleilutte - Enter
 • OpdrachtgeverDe Kleilutte
 • Werkzaamheden Spouwmuurisolatie

Kennismakingsgesprek

  Spouwmuur-, vloer- en zoldervloerisolatie

  Woningstichting Sint Joseph – Almelo

  Meer informatie
  Spouwmuurisolatie

  VvE Zaandam

  Meer informatie
  Spouwmuurisolatie

  Dura Vermeer – Nijmegen

  Meer informatie

  Bent u op zoek naar een kennispartner, of naar een bedrijf dat de gewenste invulling geeft aan uw uitvraag?

  Lammertink Isolatie ondersteunt op ieder vlak, van voortraject tot nazorg. Heeft u ook professioneel advies nodig over het verduurzamen van vastgoed? Neem dan contact met ons op.

  Contact opnemen met ons

  Van professioneel technisch advies tot een vloeiend lopende uitvoeringsfase. Lammertink Isolatie ondersteunt u bij het complete traject.

  Advies gesprek