• Klantgericht familiebedrijf
 • Alle isolatie in huis
 • Wij ondersteunen bij uw subsidie aanvraag

Vastbouw & Reggewoon – Nijverdal

In samenwerking met Vastbouw hebben we voor woningcorporatie Reggewoon 13 woningen verduurzaamd. Deze woningen zijn voorzien van zonnepanelen, een hybride warmtepomp en dakisolatie inclusief afwerking.

 

Om aan de eisen van de opdrachtgever te voldoen hebben we hier geïsoleerd met Knauf Naturoll 032 met een dikte van 240mm. Doordat een hoge isolatiewaarde vereist was om de woningen met een warmtepomp te kunnen verwarmen was dit de beste oplossing. De zolders zijn na het plaatsen van de isolatie afgewerkt met Agnes panelen zodat het geheel er strak uit ziet.

Om de bewoners zo min mogelijk tot last te zijn hebben we de werkzaamheden opgedeeld in fases. Per week hebben we 2 woningen geïsoleerd en hebben we onze planning aangepast in overleg met de andere betrokken partijen.

 

We kijken met een fijn gevoel terug op deze samenwerking en hopen dat de bewoners blij zijn met het eindresultaat.

 

Heeft u ook een project waar verduurzaamt moet worden en bent u op zoek naar advies? Vul dan het contactformulier in dan nemen wij contact met u op voor een kennismakingsgesprek.

 

Project informatie

Kennismakingsgesprek

  Spouwmuurisolatie

  Vakantiepark de Kleilutte – Enter

  Meer informatie
  Sppuwmuurisolatie

  Woningstichting Sint Joseph – Almelo

  Meer informatie
  Spouwmuurisolatie & Vloerisolatie

  Twinta Carintreggeland – De Stoevelaar

  Meer informatie

  Bent u op zoek naar een kennispartner, of naar een bedrijf dat de gewenste invulling geeft aan uw uitvraag?

  Lammertink Isolatie ondersteunt op ieder vlak, van voortraject tot nazorg. Heeft u ook professioneel advies nodig over het verduurzamen van vastgoed? Neem dan contact met ons op.

  Contact opnemen met ons

  Van professioneel technisch advies tot een vloeiend lopende uitvoeringsfase. Lammertink Isolatie ondersteunt u bij het complete traject.

  Advies gesprek