• Klantgericht familiebedrijf
 • Alle isolatie in huis
 • Wij ondersteunen bij uw subsidie aanvraag

AKOR – Amsterdam Fase 1

AKOR is al een tijd bezig met het renoveren/transformeren van panden binnen het winkelgebied “Amsterdamse Poort”. Dit gaat in meerdere fases en momenteel wordt cluster 5 onder handen genomen. De winkels worden uitgebouwd, voorzien van nieuwe voorgevels en energetisch aangepakt. AKOR heeft ons gevraagd of wij de vloeren in de winkels kunnen voorzien van vloerisolatie en de achtergevel van het complex van spouwmuurisolatie.

Wij hebben ervoor gekozen om de vloeren te isoleren met een gesloten cel PU-schuim. Dit product was technisch toepasbaar en beschikt over een hoge isolatiewaarde die daarnaast ook alle naden en kieren kan dichten. De spouwmuren hebben we geïsoleerd met HR++ EPS parels. De voegen van deze achtergevel waren dusdanig smal op sommige plekken dat we het standaard boorpatroon niet konden hanteren. EPS parels verdelen zich makkelijker binnen in de spouw waardoor de keuze op dit product is gevallen.

Project informatie

Kennismakingsgesprek

  Dakisolatie

  Vastbouw & Reggewoon – Nijverdal

  Meer informatie
  Spouwmuurisolatie & Vloerisolatie

  Friso Bouwgroep – Enschede

  Meer informatie
  Spouwmuurisolatie & Vloerisolatie

  Dura Vermeer – Havezathe Almelo

  Meer informatie

  Bent u op zoek naar een kennispartner, of naar een bedrijf dat de gewenste invulling geeft aan uw uitvraag?

  Lammertink Isolatie ondersteunt op ieder vlak, van voortraject tot nazorg. Heeft u ook professioneel advies nodig over het verduurzamen van vastgoed? Neem dan contact met ons op.

  Contact opnemen met ons

  Van professioneel technisch advies tot een vloeiend lopende uitvoeringsfase. Lammertink Isolatie ondersteunt u bij het complete traject.

  Advies gesprek