• Klantgericht familiebedrijf
 • Alle isolatie in huis
 • Wij ondersteunen bij uw subsidie aanvraag

AKOR – Amsterdam Fase 2

Bouwbedrijf AKOR uit Rijssen heeft ons benaderd om te helpen met een verduurzamingsvraagstuk in Amsterdam. Wegens de hoge eisen vanuit de gemeente Amsterdam waren traditionele manieren van isoleren niet mogelijk. Vanuit dit oogpunt is Lammertink Isolatie op locatie geweest om samen met de werkvoorbereider een plan te bedenken. Naast de hoge isolatiewaarde die behaald moest worden was een geluiddempende isolatie wenselijk omdat de locatie zich bevindt in een druk gedeelte van Amsterdam.

 

Na grondig overleg én een inspectie ter plaatse is er een plan ontwikkeld waarin zowel AKOR alsmede Lammertink Isolatie een bijdrage levert. AKOR heeft het oude pand compleet gestript waardoor de originele buitenmuren zichtbaar werden. Na het strippen van de oude afwerking zijn hier metal stud wanden in combinatie met gips en een folie geplaatst. Lammertink Isolatie heeft nadien de ruimte tussen de gipswand en de buitenmuur opgevuld met glaswol vlokken. Deze hebben zowel een hoge thermische als een akoestische prestatie. Ook in het kader van brandveiligheid is isoleren met glaswol vlokken een uitermate goede materiaalkeuze.

Project informatie
 • PeriodeMei 2023
 • ProjectAmsterdamse Poort Cluster 4
 • OpdrachtgeverAKOR
 • Werkzaamheden Spouwmuurisolatie

Kennismakingsgesprek

  Spouwmuurisolatie

  Militair Hospitaal Dr. A. Mathijssen – Utrecht

  Meer informatie
  Vloerisolatie

  Dura Vermeer – Eindhoven

  Meer informatie
  Dakisolatie

  Vastbouw & Reggewoon – Nijverdal

  Meer informatie

  Bent u op zoek naar een kennispartner, of naar een bedrijf dat de gewenste invulling geeft aan uw uitvraag?

  Lammertink Isolatie ondersteunt op ieder vlak, van voortraject tot nazorg. Heeft u ook professioneel advies nodig over het verduurzamen van vastgoed? Neem dan contact met ons op.

  Contact opnemen met ons

  Van professioneel technisch advies tot een vloeiend lopende uitvoeringsfase. Lammertink Isolatie ondersteunt u bij het complete traject.

  Advies gesprek