Muren impregneren

Muren impregneren (ofwel hydrofoberen) biedt verscheidene voordelen voor uw woning. Impregneren biedt bescherming tegen vocht, dat kan leiden tot vorstschade, mosvorming en schimmel. Bovendien kan optrekkend vocht resulteren in het niet of slecht blijven hangen van behang. Een vochtige woning warm stoken vergt daarnaast ook meer energie, waardoor het impregneren van uw gevels een positief effect kan hebben op de energierekening. Het impregneren van uw gevel kan op twee manieren: door middel van vloeien of met een speciaal hiervoor ontwikkelde pasta.

Vloeien

Lammertink Isolatie werkt uitsluitend met gecertificeerde producten die zorgvuldig zijn uitgekozen voor de werkzaamheden die wij verrichten. Het middel waarmee wij uw gevel impregneren is een volledig kleurloos impregneermiddel dat een vuil- en waterafstotende laag vormt op uw gevel. Dit geldt voor zowel het vloeien als de pasta. De dampdoorlatende laag weert ook tegen alg en mossen. Het impregneren heeft zeker 10 jaar het gewenste effect.

Werkwijze impregneren

Nadat een van onze adviseurs langs is geweest voor een vrijblijvend adviesgesprek, komen onze installateurs bij u langs om het impregneermiddel aan te brengen. De eerste stap is de bescherming van de straat ter voorkoming van vlekvorming. Dit gebeurt door middel van een laag afdekplaten waar eventueel overtollig impregneermiddel op terechtkomt. Vervolgens wordt de hele gevel structureel en deskundig bedekt met het impregneermiddel. Zodra de volledige gevel voldoende impregneermiddel geabsorbeerd heeft, worden de platen weer opgeruimd en is het aanbrengen voltooid.

Voordelen gevel impregneren

  • Gecertificeerd product
  • Voorkomt algen, mos en schimmel
  • Voorkomt vorstschade
  • Dampdoorlatend
  • Waterafstotend
  • Lagere energierekening
  • Meer wooncomfort

Notice: Undefined variable: string in /home/lammertinkis/domains/lammertinkisolatie.nl/public_html/wp-content/themes/lammertink-isolatie/template-parts/content-page.php on line 86

Een gevestigde naam in woningisolatie

Lammertink Isolatie is een gevestigde naam in de woningisolatie met een rijke geschiedenis die neerkomt op 85 jaar vakmanschap.

Over ons

Bel mij terug

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Laat u terugbellen door onze specialisten.