Vloerisolatie folie

Een vloer isoleren biedt veel uiteenlopende voordelen. Naast vermindering van het energieverbruik zorgt het isoleren van de vloer ook voor een hoger wooncomfort. De warmte in uw woning wordt beter behouden wanneer u uw vloer laat isoleren met isolatiefolie.

Isolatiefolie

Reflecterende isolatiefolie is een materiaal met een hoge isolatiewaarde. De isolatiefolie reflecteert de warmte van uw woning terug naar boven en de kou in uw kruipruimte terug naar beneden. Daarnaast is isolatiefolie een relatief dun product voor als u ruimte over wil houden in uw kruipruimte. Isolatiefolie biedt echter ondanks het bijkomende vloerzeil een minder effectieve oplossing bij vochtige kruipruimtes. Daarvoor bieden EPS isolatie parels of isolatiechips wel uitkomst.

Werkwijze vloer isolatiefolie

Nadat een van onze adviseurs langs is geweest voor een vrijblijvend adviesgesprek, komen onze installateurs bij u langs om het isolatiemateriaal te plaatsen. De installateurs betreden de kruipruimte en bevestigen daar de isolatiefolie tegen de onderkant van de vloer. De isolatiefolie wordt op maat gesneden en zowel geplakt als geschroefd voor een kwalitatief sterke bevestiging. Ook wordt er een vloerzeil neergelegd op de bodem van de kruipruimte. Dit vloerzeil heeft ten doel om eventueel optrekkend vocht van de bodem van de kruipruimte te voorkomen. Na het plaatsen van het isolatiefolie en het vloerzeil wordt alles opgeruimd en is de installatie voltooid.

Voordelen vloer isolatiefolie

  • Gecertificeerd product
  • Hoge isolatiewaarde
  • Reflecteert warmte
  • Op maat gesneden
  • Recyclebaar en duurzaam
  • Meer wooncomfort

    Vrijblijvend adviesgesprek