Gevelreiniging

Het laten reinigen van uw gevel kan veel positieve effecten hebben op uw gevel. Gevelreiniging kan helpen bij zowel vervuiling als uitslag en aanslag. Ten eerste heeft het huis een merkbaar schonere en strakkere uitstraling na het reinigen. Bovendien kan gevelvervuiling invloed hebben op de levensduur van uw gevel. Vervuiling op uw gevel kan de weerbaarheid van uw gevel ernstig aantasten. Daarnaast is sommige vervuiling vochtvasthoudend waardoor organismen zich kunnen vestigen in de vervuiling. Deze organismen scheiden zuren af die de stenen aantasten.

Hogedrukreiniging

Het laten reinigen van uw gevel met een hogedrukspuit door Lammertink Isolatie kan veel positieve effecten hebben op uw gevel. Bij hogedrukreiniging wordt er water onder hoge druk tegen de gevel gespoten. De straal is vaak voldoende om gebruikelijke vormen van aanslag en vervuiling van uw gevel te spuiten. Vraag voor advies op maat voor uw reinigingsbehoefte een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Zandstralen

Zandstralen is een wat agressievere methode van gevelreiniging. Net als bij hogedrukreiniging wordt er water onder hoge druk tegen uw gevel gespoten. Bij zandstralen zitten daar echter zandkorrels doorheen, die het vuil wegschuren. Zandstralen is een wat agressievere methode, maar is wel effectief tegen vrijwel alle types gevelvervuiling.


Notice: Undefined variable: string in /home/lammertinkis/domains/lammertinkisolatie.nl/public_html/wp-content/themes/lammertink-isolatie/template-parts/content-page.php on line 86

Een gevestigde naam in woningisolatie

Lammertink Isolatie is een gevestigde naam in de woningisolatie met een rijke geschiedenis die neerkomt op 85 jaar vakmanschap.

Over ons

Bel mij terug

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Laat u terugbellen door onze specialisten.