• Klantgericht familiebedrijf
  • Alle isolatie in huis
  • Wij ondersteunen bij uw subsidie aanvraag

Gevelreiniging

Lammertink Isolatie is een gevestigde naam als het gaat om isolatie van woningen. Maar we gaan verder dan alleen het isoleren van een woning. Zo is ook gevelreiniging een dienst die we aanbieden.

Het laten reinigen van de gevel van uw woning kan veel positieve effecten hebben. Gevelreiniging kan helpen bij zowel vervuiling, als uitslag en aanslag. Ten eerste heeft het huis een merkbaar schonere en strakkere uitstraling na het reinigen. Bovendien kan gevelvervuiling invloed hebben op de levensduur van uw gevel.

Vervuiling op uw gevel kan de weerbaarheid van uw gevel ernstig aantasten. Daarnaast is sommige vervuiling vochtvasthoudend waardoor organismen zich kunnen vestigen in de vervuiling. Deze organismen scheiden zuren af die de stenen aantasten.

Een muur reinigen of een complete gevel reinigen is een grote en vaak zware klus. Het toepassen van gevelreinigers is mogelijk, maar hierbij moet wel goed gekeken worden naar reinigers die milieuvriendelijk zijn. Wij vertellen u daarom graag meer over de milieuvriendelijke mogelijkheden die Lammertink Isolatie aanbiedt als het gaat om gevelreiniging.

Verschillende manieren van gevelreiniging mogelijk

Hogedrukreiniging is een vorm om van gevelreiniging. Het laten reinigen van uw gevel met een hogedrukspuit door Lammertink Isolatie kan veel positieve effecten hebben op uw gevel. Bij hogedrukreiniging wordt er water onder hoge druk tegen de gevel gespoten. De straal is vaak voldoende om gebruikelijke vormen van aanslag en vervuiling van uw gevel te spuiten. Denk dan aan schimmels, luchtvervuiling of groene aanslag.

Gevelreiniging met hoge druk gaat zoals gezegd met water onder hoge druk. Het is daarom een milieuvriendelijke manier om de gevel te reinigen. Het water kan in veel gevallen ook verhit worden tot zeer hoge temperaturen. Het verhitte water zorgt ervoor dat lichte vervuiling gemakkelijk van uw gevel wordt verwijderd.

Ook zaken als mos of resten van klimop kunnen met deze methode gemakkelijk verwijderd worden. Is er zwaardere vervuiling aanwezig op de gevel, dan kan zandstralen een uitkomst bieden. Vraag voor advies op maat voor uw reiniging behoefte een vrijblijvend adviesgesprek aan met een van onze specialisten. 

Gevel (zand)stralen

De gevel zandstralen is een tweede vorm van gevelreiniging die we aanbieden. Zandstralen is een wat agressievere methode van gevelreiniging. Net als bij hogedrukreiniging wordt er water onder hoge druk tegen uw gevel gespoten. Bij zandstralen zitten daar echter zandkorrels doorheen, die het vuil wegschuren. Zandstralen is een wat agressievere methode, maar is wel effectief tegen vrijwel alle types gevelvervuiling.

Vooral wanneer het om zware aanslag gaat op de gevel, dan kan de gevel stralen uitkomst bieden. Het is een echte grondige reinigingsbeurt van de gevel. Zandstralen als vorm van gevelreiniging is niet geschikt om toe te passen op ieder type steen. We zullen u hier uiteraard in adviseren. 

Zandstralen kent verschillende voordelen. Zoals al kort benoemd, zal hardnekkig vuil gemakkelijk verwijderd worden. Denk dan aan vervuiling als roet, mos, witte aanslag, alg maar ook bijvoorbeeld aan graffiti of een oude verflaag. Een ander voordeel is dat grote oppervlakken snel en gemakkelijk behandeld kunnen worden. Verder is zandstralen milieuvriendelijk, zorgt het voor een laag waterverbruik en is het compleet stofvrij.

Zoals onze naam al doet vermoeden, zijn we naast gevelreiniging gespecialiseerd in het isoleren van woningen. Hierbij kunt u denken aan isolatie vloerspouwmuurisolatie en dakisolatie en. Iedere vorm van isoleren brengt zijn eigen voordelen met zich mee. Waar het altijd op neerkomt, is meer comfort en minder kosten. Dus heeft u naast het reinigen van de gevel, behoefte aan isolatie van uw woning? Neem dan zeker contact met ons op.

Vertrouw op de expertise van Lammertink isolatie

Na het lezen van deze informatie, overtuigd over gevelreiniging voor uw eigen woning? Zoals eerder benoemd is gevelreiniging echt vakwerk. Daarom werken wij alleen met betrouwbare en deskundige medewerkers. 

Vraag gratis een vrijblijvend adviesgesprek aan. Hiermee krijgt u direct een idee van de verschillende mogelijkheden die wij u kunnen bieden als het gaat om gevelreiniging. En kunnen wij u uiteraard voorzien van een offerte op maat met een prijs per vierkante meter. 

Liever telefonisch overleggen, dat is ook geen probleem. Laat u hiervoor vrijblijvend terugbellen door een van onze specialisten. Vul hiervoor het bel mij terug formulier in. 

Wanneer u kiest voor gevelreiniging via Lammertink Isolatie weet u zeker dat u binnen de kortste keren weer een complete schone gevel zult hebben. Vanuit onze locatie in Enter is Lammertink Isolatie werkzaam in heel Nederland. Wie weet, staan we binnenkort bij u op de stoep!

    Vrijblijvend adviesgesprek
    Advies gesprek