Dakisolatie Isovlas

Dakisolatie is een zeer effectieve vorm van woningisolatie. Doordat warme lucht naar boven trekt, gaat er via het dak veel warmte verloren als deze niet goed geïsoleerd is. Het laten isoleren van het dak draagt bij aan een lagere energierekening en een hoger wooncomfort. Bovendien heeft het een positieve invloed op het milieu. Naast dakisolatie is zoldervloerisolatie een goede optie om de warmte beter te behouden op de woonetages, maar bij zoldervloerisolatie blijft de zolder zelf ongeïsoleerd. Wat voor u de beste optie is hangt dus af van of u gebruik maakt van de zolder.

Isovlas

Dakisolatie Isovlas

Isovlas is een zeer goed isolerend natuurlijk materiaal dat inclusief afwerking wordt geplaatst. Hierdoor is het resultaat altijd een goed geïsoleerde, strak afgewerkte zolder. Isovlas is gemaakt van vlas, wat het een biologische, snel herwinbare oplossing maakt voor uw isolatiebehoefte. Dit isolatiemateriaal is van nature vochtregulerend en sterk akoestisch dempend. Bovendien heeft het naast de positieve CO2 balans ook een zeer brandvertragend effect. Daarnaast wordt Isovlas altijd bedekt met een stootvaste, afwasbare plaat voor een mooie, strakke afwerking.

Werkwijze Isovlas

Nadat een van onze adviseurs langs is geweest voor een vrijblijvend adviesgesprek, komen onze installateurs bij u langs om het isolatiemateriaal te plaatsen. Het isolatiemateriaal wordt ter plekke op maat gesneden en tegen de binnenkant van het dak bevestigd. Na het plaatsen van de onderplaten worden er ter afwerking latjes tegen de platen bevestigd. Na het bevestigen wordt eventueel restmateriaal opgeruimd en is de installatie klaar.

Voordelen Isovlas

  • Gecertificeerd product
  • Zeer hoge isolatiewaarde
  • Biologisch product
  • Akoestisch dempend
  • Lagere energierekening
  • Meer wooncomfort

Een gevestigde naam in woningisolatie

Lammertink Isolatie is een gevestigde naam in de woningisolatie met een rijke geschiedenis die neerkomt op 85 jaar vakmanschap.

Over ons

Bel mij terug

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Laat u terugbellen door onze specialisten.