Dakisolatie HR IsoSpray

Dakisolatie is een zeer effectieve vorm van woningisolatie. Doordat warme lucht naar boven trekt, gaat er via het dak veel warmte verloren als deze niet goed geïsoleerd is. Het laten isoleren van het dak draagt bij aan een lagere energierekening en een hoger wooncomfort. Bovendien heeft het een positieve invloed op het milieu. Naast dakisolatie is zoldervloerisolatie een goede optie om de warmte beter te behouden op de woonetages, maar bij zoldervloerisolatie blijft de zolder zelf ongeïsoleerd. Wat voor u de beste optie is hangt dus af van of u gebruik maakt van de zolder.

Gespoten PUR schuim

PUR (polyurethaan) schuim is een zeer goed thermisch isolerend materiaal dat naadloos hecht. Er bestaat zowel PUR schuim met open cel als met gesloten celstructuur. Onze adviseur voorziet u graag van vrijblijvend advies over welke celstructuur voor uw isolatiebehoefte juist is. Zodra het PUR schuim gespoten wordt hardt het vrijwel direct uit. Doordat het PUR schuim vloeibaar wordt aangebracht en direct na het spuiten uitzet, is het een perfect materiaal voor het isoleren van ruimtes met veel kieren en gaten.

Werkwijze dakisolatie PUR

Nadat een van onze adviseurs langs is geweest voor een vrijblijvend adviesgesprek, komen onze installateurs bij u langs om het isolatiemateriaal aan te brengen. Een van onze installateurs betreedt met het spuitpistool de zolder. Daar wordt er onder druk een egale laag PUR schuim tegen de binnenzijde van het dak gespoten die vrijwel direct uithardt. Hierbij wordt er goed op gelet dat het volledige oppervlakte inclusief aanwezige kieren wordt bespoten en dat de laagdikte voldoet aan de afspraken. Het isoleren van de zolder met PUR schuim neemt niet veel tijd in beslag.

Voordelen dakisolatie PUR schuim

  • Gecertificeerd product
  • Zeer hoge isolatiewaarde
  • Naadloze hechting
  • Celstructuur advies op maat
  • Minder verbruik en een
  • Voorkomt optrek vochtige lucht
  • Meer wooncomfort

Een gevestigde naam in woningisolatie

Lammertink Isolatie is een gevestigde naam in de woningisolatie met een rijke geschiedenis die neerkomt op 85 jaar vakmanschap.

Over ons

Bel mij terug

Benieuwd naar alle mogelijkheden? Laat u terugbellen door onze specialisten.