4.9 / 5
  • 90+ jaar Twentse betrouwbaarheid
  • Vakkundige monteurs

Buurtactie

Lammertink Isolatie
Lammertink Isolatie -Vakantiepark de Kleilutte

Hoeveel kun jij besparen? Profiteer nu!

Lammertink Isolatie komt binnenkort bij jou in de buurt voor isolatiewerkzaamheden, en we hebben goed nieuws! Je kunt nu profiteren van een exclusieve aanbieding met maar liefst 15% korting op alle isolatiemaatregelen. Dit betekent dat je deze winter nog comfortabel en warm in je huis kunt zitten, en tegelijkertijd kunt besparen op je energierekening.

Het exacte bedrag dat je kunt besparen op je woning hangt af van de isolatiemaatregelen die je kiest. Onze isolatieoplossingen kunnen leiden tot een energiebesparing tussen de 15% en 25%. En wist je dat er ook subsidies beschikbaar zijn om een deel van je isolatie-investering te dekken? Hoe meer maatregelen je neemt, des te hoger het subsidiebedrag kan zijn. Het team van Lammertink staat klaar om je te assisteren bij het begrijpen van de subsidiemogelijkheden en het vinden van de beste isolatieoplossingen voor jouw specifieke behoeften.

Grijp deze kans aan om je huis te isoleren en te profiteren van onze buurtactie. Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen voor een gratis adviesgesprek. Hiermee kun je niet alleen genieten van een warme en comfortabele woning, maar ook kosten besparen dankzij onze fantastische aanbieding. We kijken ernaar uit om je binnenkort te helpen bij het verbeteren van de isolatie in je huis.

4.9 / 5

Gratis isolatiecheck bij jou thuis

Benieuwd hoe ook jij optimaal kan profiteren van isolatie? Eén van onze adviseurs komt graag bij je langs voor gratis advies en een vrijblijvende offerte. Samen kijken we naar een optimaal isolatieplan en een zo hoog mogelijk rendement van de isolatiemaatregelen.

Binnen 24 uur een afspraak gepland, al 18.612 andere families gingen je voor!